3 ud af 5 Android-enheder har Android Jelly Bean

0

En ny opgørelse viser, at 60,7 procent af alle aktive enheder har Android Jelly Bean, men fortsat en ud af fem har Gingerbread.

Opgørelse over Android-versionerne - februar 2014
Opgørelse over Android-versionerne – februar 2014

Google har netop frigivet den seneste opgørelse over Android-versionerne, som måles på besøg i Google Play Store over en syv dages periode – den nyeste periode sluttede den 4. februar 2014.

Siden sidste måneds opgørelse har Android 2.3 Gingerbread mistet 1,2 procent, men den 3 år gamle Android-version er dog fortsat installeret på 1 ud af 5 Android-telefoner.

– Så udbredt er de forskellige Android-versioner

Det undrer os mest, at den nyeste Android-version Android 4.4. KitKat ikke er steget mere i procent. På verdensplan er flere enheder begyndt at få opdateringen og i Danmark er udrulningen af Android 4.4 KitKat også i gang til HTC One.

 – Android 4.4 KitKat kommer nu til HTC One

Android Jelly Bean er den version, som har haft den største vækst den seneste måned. Der er siden januar måned 1,6 procent flere, som nu har Android Jelly Bean.

Mere til historien

Google har tidligere sagt, at Android 4.4 KitKat skulle gøre op med fragmenteringen, hvilket skulle betyde hurtigere og større udbredelse af den nyeste Android-version.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer