3 ud af 5 Android-enheder har Android Jelly Bean

En ny opgørelse viser, at 60,7 procent af alle aktive enheder har Android Jelly Bean, men fortsat en ud af fem har Gingerbread.

Opgørelse over Android-versionerne - februar 2014

Opgørelse over Android-versionerne - februar 2014

Google har netop frigivet den seneste opgørelse over Android-versionerne, som måles på besøg i Google Play Store over en syv dages periode – den nyeste periode sluttede den 4. februar 2014.

Siden sidste måneds opgørelse har Android 2.3 Gingerbread mistet 1,2 procent, men den 3 år gamle Android-version er dog fortsat installeret på 1 ud af 5 Android-telefoner.

Så udbredt er de forskellige Android-versioner

Det undrer os mest, at den nyeste Android-version Android 4.4. KitKat ikke er steget mere i procent. På verdensplan er flere enheder begyndt at få opdateringen og i Danmark er udrulningen af Android 4.4 KitKat også i gang til HTC One.

 - Android 4.4 KitKat kommer nu til HTC One

Android Jelly Bean er den version, som har haft den største vækst den seneste måned. Der er siden januar måned 1,6 procent flere, som nu har Android Jelly Bean.

Mere til historien

Google har tidligere sagt, at Android 4.4 KitKat skulle gøre op med fragmenteringen, hvilket skulle betyde hurtigere og større udbredelse af den nyeste Android-version.

 

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Smarthome-produkter sælger som varmt brød

KORT NYT: Salget af smarthome-produkter går godt og det vurderes, at 130 millioner hjem har mindst én smart-højttaler nu, det viser en ny rapport fra analysefirma.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram