3 fede apps til skiferien

0

Alperne bliver sjovere med disse apps, særligt hvis du har 4G-dækning på pisten. Her er tre must-have apps til skiferien.

En god skiferie kræver gode bakker og et par ski under fødderne, men skiturerne kan optimeres ved at man har det rigtige udstyr, både skiudstyr og til smartphonen.

Mange danskere bruger mobilen flittigt til at sende SMS-beskeder og benytter data når de er på skiferie. Dataen bruges blandt andet til besøg på diverse sociale netværk, samt forskellige applikationer.

– ”Danskerne valfarter hvert år i vinterferien til Europas skisportsteder, og vi oplever, at de bruger deres mobil flittigt til både sms’er og data,” siger privatkundechef hos Telia, Christoph Nørgaard til MereMobil.dk.

De forskellige sne-applikationer kan gøre oplevelsen sjovere og mere sikker, da de kan indeholde forskellige features og informationsindsamlinger.

Udbuddet af skirelaterede applikationer er også stort og kan være uoverskueligt. Derfor har vi her samlet tre applikationer, som kan gøre din skiferie sjovere.

Sikker på Ski

Danmarks Skiforbund har i samarbejde med SOS International udviklet en applikation, som kan give dig gode råd og vejledning til skiferien, hvad enten den foregår i Skandinavien eller Alperne.

“Sikker på Ski” kan vise femdøgnsprognose, oplyse hvornår løjper og lifter åbner, samt vise en række film med ski-tips.

Foruden dette, så er der også informationer om, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude og du kommer til skade på skiferien.

Applikationen “Sikker på Ski” er gratis at downloade og den findes både i Apples App Store og Google Play Store.

Ski Tracks/Ski Tracker+

Er det første gang du er på ski eller er du erfaren? Uanset hvad, så er det altid sjovt og motiverende at se, hvor hurtigt, hvor langt og hvor du præcist har kørt i løbet af dagen. Og alt dette kan du med applikationen Ski Tracks.

Ski Tracks indeholder informationer om, hvor højt du har været i bjerglandskabet, samt hvor mange grader pisten hældte og mange andre ting, som kan være sjove at se på om aftenen.

En anden sjov feature er, at du kan se dagens skiløb i 3D via Google Earth, så kan andre også se hvor og hvordan du har kørt.

Du kan downloade applikationen Ski Tracks for syv kroner til Android og iOS, samt applikationen “Ski Tracker+” til Windows Phone.

Screenshots fra applikationen Ski Tracks
Screenshots fra applikationen Ski Tracks

Bergfex/Ski

Femdøgnsprognoser og vejrudsigter er en ting, men noget andet er hvordan vejret faktisk er. Og er kommer “Bergfex/Ski” ind i billedet. Med den applikation kan du ligge i sengen og se webcam-billeder fra området du befinder dig i. Du kan også få information om, hvor meget sne der ligger, hvordan den er at køre på, samt om der er potentielle lavinefarer.

Du kan downloade applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

De rette applikationer på din smartphone gør, at du kan modtage de seneste vejrinformationer og optimere dit skiløb.

Foruden dette så kan smartphonen også bruges til, at dele diverse billeder, hastighedsmålinger og geo-tags på både SMS og Facebook.

I øvrigt er flere Skandinaviske skisportssteder nu dækket af 4G-mobilnetværk.

Mere til historien

Er du Telia-kunde så kan du få glæde af 4G netværk på disse nordiske destinationer:

NORGE:
Hafjell, Kvitfjell, Trysil, Geilo, Skeikampen, Norefjell, Sjusjøen, Hemsedal, Beitostølen, Oppdal, Stranda, Bjorli, Ljosheim og Hovden.

SVERIGE:
Branäs, Idre, Sälen, Tärnaby, Vemdalen og Åre.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer