‪Samsung Gear Fit - det første kig‬

WEB-TV: Samsung klar med en wearable gadget. Vi har set nærmere på Gear Fit.

Wearable gadgets er ”it” i 2014 og producenterne vil ikke stå tilbage for konkurrenterne, så de er stort set alle klar med deres bud på et ”fitness-armbånd”.

Samsung kunne også i dag fremvise deres bud på et fitness-armbånd, der blandt andet har en indbygget pulsmåler. Samsung Gear Fit er også dyrere end konkurrenterne, som eksempelvis FitBit, LG Lifeband Touch, Huawei TalkBand B1 og Sony SmartBand.

- WEB-TV: Huawei TalkBand B1 – det første kig

Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit (Foto: MereMobil.dk)

Med Samsung Gear Fit kan du også afvise opkald hvis din Galaxy S5 eksempelvis ringer under løbeturen og meget andet.

- WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – det første kig

Samsung Gear Fit kommer på hylderne i de danske butikker i april måned og vil få en vejledende udsalgspris på 1.695 kroner.

Mere til historien

Samsung har også lanceret to smartwatches, der også tilhører kategorien wearable gadgets. De to nye modeller hedder Gear 2 og Gear 2 Neo og kommer med Samsung eget styresystem Tizen.

Læs også:
 - Samsung Gear Fit – tilpasset dig

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram