Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: Har du holdt jule-  og nytårsfri frem til nu, så er du måske ikke helt opdateret på de seneste nyheder. Vi bringer dig her ugens highlights.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Et nyt år er begyndt og i mobilbranchen er det gået lidt stille for sig, men det forventes at være stilhed før storm. For i dag søndag den 5. januar starter årets CES-messe så småt – officielt løber den af staben fra den 7. til den 10. januar 2014. Det forventes, at der på CES-messen vil være præsentationer af nogle nye produkter.

Ligesom til jul, så brugte danskerne også andre måder at ønske hinanden Godt Nytår på end med SMS-beskeden.

Nytårshilsner på SMS er aftagende

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Er du studerende, så venter der måske eksamen rundt om hjørnet. På Syddansk Universitet ønsker de at stoppe snyd. Derfor er eksamensvagterne nu udstyret med skannere, som afslører mobiltelefoner i eksamenslokalet.

Du kan i øvrigt også se et lille web-tv indslag med Googles bestyrelses Eric Schmidt, som fortæller hvad han forventer af 2014.

Hitlisten uge 1 2014

01. Årets Mobil 2013 blev HTC One

02. Året der gik 2013 – mobilåret i video-highlights

03. Få hjælp til parkeringen med ny app og undgå bøder

04. Flest mails læses på mobilen

05. Podcast: Godt nytår med fremtids-kig

06. Odense får forbedret 3G-dækning næste uge

07. iOS 7 er nu på 78 procent af alle iOS-enheder

08. Sløset sikkerhed et problem for mobilbetaling

09. Sådan sætter du PIN-kode på din iPhone

10. LG G2 solgt i 3 millioner eksemplarer

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Som et nyt tiltag kan vi også præsentere ”Direktørens blog”, der giver fremtrædende personer i telebranchen mulighed for, at komme med deres egne meninger og analyser – ligesom de også kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.