Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Har du holdt jule-  og nytårsfri frem til nu, så er du måske ikke helt opdateret på de seneste nyheder. Vi bringer dig her ugens highlights.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Et nyt år er begyndt og i mobilbranchen er det gået lidt stille for sig, men det forventes at være stilhed før storm. For i dag søndag den 5. januar starter årets CES-messe så småt – officielt løber den af staben fra den 7. til den 10. januar 2014. Det forventes, at der på CES-messen vil være præsentationer af nogle nye produkter.

Ligesom til jul, så brugte danskerne også andre måder at ønske hinanden Godt Nytår på end med SMS-beskeden.

Nytårshilsner på SMS er aftagende

Er du studerende, så venter der måske eksamen rundt om hjørnet. På Syddansk Universitet ønsker de at stoppe snyd. Derfor er eksamensvagterne nu udstyret med skannere, som afslører mobiltelefoner i eksamenslokalet.

Du kan i øvrigt også se et lille web-tv indslag med Googles bestyrelses Eric Schmidt, som fortæller hvad han forventer af 2014.

Hitlisten uge 1 2014

01. Årets Mobil 2013 blev HTC One

02. Året der gik 2013 – mobilåret i video-highlights

03. Få hjælp til parkeringen med ny app og undgå bøder

04. Flest mails læses på mobilen

05. Podcast: Godt nytår med fremtids-kig

06. Odense får forbedret 3G-dækning næste uge

07. iOS 7 er nu på 78 procent af alle iOS-enheder

08. Sløset sikkerhed et problem for mobilbetaling

09. Sådan sætter du PIN-kode på din iPhone

10. LG G2 solgt i 3 millioner eksemplarer

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Som et nyt tiltag kan vi også præsentere ”Direktørens blog”, der giver fremtrædende personer i telebranchen mulighed for, at komme med deres egne meninger og analyser – ligesom de også kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer