Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: Den seneste uge har budt på et kig på nogle af de enheder, som blev præsenteret til CES-messen. Se med her og få den seneste uges overblik.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

CES-messen i Las Vegas bød på nogle nye produktlanceringer og vi har den seneste uge fået lov at se nærmere på produkter fra både Sony og Samsung.

Sony afholdt nemlig pressemøde for den danske presse lige inden sidste weekend, hvor de blandt andet fortalte, at de med den nye Sony Xperia Z1 Compact går efter mobilkøbere, som er blevet trætte af iPhones. Sony fremviste også deres nye Xperia E1 og Xperia T2 Ultra, der er i en lavere pris-klasse end topmodellerne. Men Sony er imod ALT for billige smartphones, da de mener, at mobilkøberne skal have lidt kvalitet for pengene – trods alt.

 – WEB-TV: Sony: Lavpris skal ikke være dårlig kvalitet

Danske Banks applikation, MobilePay, har også rundet den store milepæl på hele 1.000.000 downloads og der er ingen tvivl om, at de for alvor har vakt danskernes interesse for mobilbetaling.

Den forgangne uge har også budt på en masse rygter omkring de kommende topmodeller, der forventes at komme i løbet af første halvår, som eksempelvis LG G3, HTC One+, iPhone 6 og LG G Flex, der er officiel og kommer i løbet af første kvartal.

 – HTC løber ind i problemer med HTC One+ navnet

Mens der er en masse skriverier omkring nye og kommende modeller, så har Apple også set tilbage og faktisk relanceret deres iPhone 4 ude i Indien.

Hitlisten uge 4 2014

01. WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

02. Sony Xperia Z1 Compact – fremragende kraftværk

03. Samsung Galaxy S5 lanceres den 23. februar

04. Over en million danskere har nu MobilePay

05. WEB-TV: Samsung NotePro 12.2 – oplev den store super-tablet her

06. TEST: Watz Me Now – se TV hvor og når du vil

07. Samsung Galaxy S III og Note II får KitKat i marts

08. Phablets er blevet en succes i 2013

09. Telenor har sat strøm til langtrækkende 4G-master

10. Institutionsbørn opfostres med tablets

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram