Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Den seneste uge har budt på et kig på nogle af de enheder, som blev præsenteret til CES-messen. Se med her og få den seneste uges overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

CES-messen i Las Vegas bød på nogle nye produktlanceringer og vi har den seneste uge fået lov at se nærmere på produkter fra både Sony og Samsung.

Sony afholdt nemlig pressemøde for den danske presse lige inden sidste weekend, hvor de blandt andet fortalte, at de med den nye Sony Xperia Z1 Compact går efter mobilkøbere, som er blevet trætte af iPhones. Sony fremviste også deres nye Xperia E1 og Xperia T2 Ultra, der er i en lavere pris-klasse end topmodellerne. Men Sony er imod ALT for billige smartphones, da de mener, at mobilkøberne skal have lidt kvalitet for pengene – trods alt.

 – WEB-TV: Sony: Lavpris skal ikke være dårlig kvalitet

Danske Banks applikation, MobilePay, har også rundet den store milepæl på hele 1.000.000 downloads og der er ingen tvivl om, at de for alvor har vakt danskernes interesse for mobilbetaling.

Den forgangne uge har også budt på en masse rygter omkring de kommende topmodeller, der forventes at komme i løbet af første halvår, som eksempelvis LG G3, HTC One+, iPhone 6 og LG G Flex, der er officiel og kommer i løbet af første kvartal.

 – HTC løber ind i problemer med HTC One+ navnet

Mens der er en masse skriverier omkring nye og kommende modeller, så har Apple også set tilbage og faktisk relanceret deres iPhone 4 ude i Indien.

Hitlisten uge 4 2014

01. WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

02. Sony Xperia Z1 Compact – fremragende kraftværk

03. Samsung Galaxy S5 lanceres den 23. februar

04. Over en million danskere har nu MobilePay

05. WEB-TV: Samsung NotePro 12.2 – oplev den store super-tablet her

06. TEST: Watz Me Now – se TV hvor og når du vil

07. Samsung Galaxy S III og Note II får KitKat i marts

08. Phablets er blevet en succes i 2013

09. Telenor har sat strøm til langtrækkende 4G-master

10. Institutionsbørn opfostres med tablets

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer