Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: Der er ingen tvivl om, at det er CES-messen, som har stået for de fleste nyheder denne uge i mobilbranchen, men der er også sket andet. Få overblikket her.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Årets første kuld smartphones er nu præsenteret, dette er sket på den netop afsluttede CES-messe – der dog ikke kun omhandler mobilbranchen.

 – Årets første smartphone-kuld er præsenteret

Sony var klar med deres Xperia Z1 Compact, mens LG offentliggjorde verdens første bøjelige smartphone LG G Flex. Huawei offentliggjorde deres phablet Ascend Mate 2 4G, Asus havde tre nye smartphones i ærmet og Samsung havde til CES-messen ”kun” tablets at offentliggøre, til gengæld var der hele fire forskellige af dem.

 – Samsung klar med fire nye tablets – se dem her

Sony offentliggjorde også salgstallene for deres PlayStation 4 på CES, LG præsenterede deres fitness armbånd og Pebble var klar med anden generation af Pebble smartwatch.

Foruden CES-messen, som bød på en masse fremtidige produkter, så var den forgangne uge også på 7-årsdagen for præsentationen af den allerførste generation af iPhone.

Siden 2007 er der sket meget og Apple skabte en hel ny industri, da de som de første lancerede en applikationsbutik. I 2013 satte den selvsamme App Store rekord, der blev i alt købt applikationer for over 10 milliarder dollars på verdensplan.

 – iPhone – revolutionen startede for 7 år siden

Men også en opdatering til Lumia-opdateringen Black blev frigivet og vi har bragt testen af en soundbar fra Bose, som måske er den ultimative soundbar.

 – Bose CineMate 1 SR – måske den ultimative soundbar

Du kan også lytte til vores allernyeste Podcast udsendelse, som omhandler fremtiden – nemlig ”5G er fremtiden – kom med på rejsen”.

Og har du ikke set vores årskavalkade for mobilåret 2013, så kan du se den her. I øvrigt valgte I, læserne af MereMobil.dk, HTC One til ”Årets Mobil 2013”.

Hitlisten uge 2 2014

01. LG G Flex – eksklusiv Danmarks-premiere

02. Lumigon snart klar med 4G-smartphone

03. Sony Xperia Z1 Compact – miniudgaven af Z1

04. Telenor og Telia kunder får hurtigere 3G-hastigheder

05. Asus klar med 3 nye smartphones

06. Apple frigiver iOS 7.1 beta 3 – sådan ser det ud

07. Kazam Trooper X5.0 – for langsom og måske for billig (TEST)

08. Mobiler og computere bandlyst på Handelsgymnasium

09. Samsung Galaxy S5 kommer i handlen i april

10. Bose CineMate 1 SR – måske den ultimative soundbar (TEST)

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Som et nyt tiltag kan vi også præsentere ”Direktørens blog”, der giver fremtrædende personer i telebranchen mulighed for, at komme med deres egne meninger og analyser – ligesom de også kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram