Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Der er ingen tvivl om, at det er CES-messen, som har stået for de fleste nyheder denne uge i mobilbranchen, men der er også sket andet. Få overblikket her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Årets første kuld smartphones er nu præsenteret, dette er sket på den netop afsluttede CES-messe – der dog ikke kun omhandler mobilbranchen.

 – Årets første smartphone-kuld er præsenteret

Sony var klar med deres Xperia Z1 Compact, mens LG offentliggjorde verdens første bøjelige smartphone LG G Flex. Huawei offentliggjorde deres phablet Ascend Mate 2 4G, Asus havde tre nye smartphones i ærmet og Samsung havde til CES-messen ”kun” tablets at offentliggøre, til gengæld var der hele fire forskellige af dem.

 – Samsung klar med fire nye tablets – se dem her

Sony offentliggjorde også salgstallene for deres PlayStation 4 på CES, LG præsenterede deres fitness armbånd og Pebble var klar med anden generation af Pebble smartwatch.

Foruden CES-messen, som bød på en masse fremtidige produkter, så var den forgangne uge også på 7-årsdagen for præsentationen af den allerførste generation af iPhone.

Siden 2007 er der sket meget og Apple skabte en hel ny industri, da de som de første lancerede en applikationsbutik. I 2013 satte den selvsamme App Store rekord, der blev i alt købt applikationer for over 10 milliarder dollars på verdensplan.

 – iPhone – revolutionen startede for 7 år siden

Men også en opdatering til Lumia-opdateringen Black blev frigivet og vi har bragt testen af en soundbar fra Bose, som måske er den ultimative soundbar.

 – Bose CineMate 1 SR – måske den ultimative soundbar

Du kan også lytte til vores allernyeste Podcast udsendelse, som omhandler fremtiden – nemlig ”5G er fremtiden – kom med på rejsen”.

Og har du ikke set vores årskavalkade for mobilåret 2013, så kan du se den her. I øvrigt valgte I, læserne af MereMobil.dk, HTC One til ”Årets Mobil 2013”.

Hitlisten uge 2 2014

01. LG G Flex – eksklusiv Danmarks-premiere

02. Lumigon snart klar med 4G-smartphone

03. Sony Xperia Z1 Compact – miniudgaven af Z1

04. Telenor og Telia kunder får hurtigere 3G-hastigheder

05. Asus klar med 3 nye smartphones

06. Apple frigiver iOS 7.1 beta 3 – sådan ser det ud

07. Kazam Trooper X5.0 – for langsom og måske for billig (TEST)

08. Mobiler og computere bandlyst på Handelsgymnasium

09. Samsung Galaxy S5 kommer i handlen i april

10. Bose CineMate 1 SR – måske den ultimative soundbar (TEST)

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Som et nyt tiltag kan vi også præsentere ”Direktørens blog”, der giver fremtrædende personer i telebranchen mulighed for, at komme med deres egne meninger og analyser – ligesom de også kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer