Sony: Lavpris skal ikke være dårlig kvalitet

1

Web-TV: Smartphones kan blive for dårlige, mener Sony Mobile, der nu tager et opgør med de helt billige telefoner.

Mobilproducenterne har fokus på, at der skal være telefoner tilgængelige i alle prissegmenter, så alle kan få en smartphone i lommen. Uheldigvis ender mange mobilkøbere med at erhverve sig en lavpristelefon, der yder alt for dårligt.

Resultatet er en dårlig førstegangsoplevelse med smartphones og de muligheder, at disse enheder trods alt giver.

Hvad værre for den enkelte producent er, at en køber kan associere en dårlig oplevelse omkring et enkelt-produkt, med producentens andre produkter. Måske vender kunden ryggen til et pågældende brand, og køber en mobil fra en af konkurrenterne.

Sony har taget konsekvensen og meldt ud, at de ikke længere vil satse på de helt billige telefoner. Nu er kravet, at et produkt blandt andet skal have en rimelig skærm.

– ”Vi er ret fokuseret på, at det skal være en god oplevelse for brugerne. Det skal være en ordentlig skærm og processor. Det skal være en ordentlig brugeroplevelse,” siger marketingschef Morten Johansen fra Sony Mobile Danmark.

De to seneste billig-telefoner fra Sony er Xperia E1 og Xperia T2 Ultra. De vil koste henholdsvis 1.000 og 3.000 kroner uden abonnement.

Sony Xperia E1 og T2 Ultra kommer til Danmark

På MereMobil.dk vil vi senere teste produkterne, og bedømme hvorvidt de kan leve op til de krav Sony selv har meldt ud.

Mere til historien

Sony har i februar Xperia Z1 Compact på vej i handlen i Danmark. Denne high-end telefon er prissat lige under 4.000 kroner uden abonnement. Z1 Compact har 4.3 tommer skærm og skal, ifølge Sony, indfange iPhone-brugere, som vil have et high-end produkt, men ikke ønsker at gå rundt med en kæmpe-skærm.

Læs også:
Det koster Sony Xperia Z1 Compact

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer