Sony går efter trætte iPhone-ejere

15

Web-TV: Trætte iPhone-brugere skal indfanges med Xperia Z1 Compact, lyder det fra Sony.


Sony har, som den første mobilproducent, lanceret en Android-topmodel, der er presset ned i et format med 4.3 tommer skærm. Andre producenter, såsom Samsung, har også minimodeller i sortimentet, men disse er nedskalerede udgaver af flagskibs-enheden, hvor ydelsen er mindre.

I et interview med MereMobil.dk fortæller Sony Mobile, at de går direkte efter iPhone-brugere, som er trætte af eksempelvis batteritiden på telefonen, men som ikke ønsker at gå ret meget op i størrelse – og som i hvert fald slet ikke ønsker en langsom smartphone.

Læs mere om Sony Xperia Z1 Compact

– ”Vi mener, at vi kommer med den første high-end Android-smartphone, der kan konkurrere med en iPhone (i størrelse og ydelse, red.). Vi ved fra vores interne undersøgelser, at der er mange iPhone-ejere, som er trætte af Apples manglende innovation og især trætte af kort batterilevetid. Kan vi bare tage nogle af dem, som er en lille smule utilfredse, så tror vi der er et pænt marked for det,” siger marketingschef Morten Johansen i Sony Mobile Danmark.

Z1 Compact har i forhold til Xperia Z1 mindre skærm, men også mindre batteri. I praksis skulle det betyde, at batteritiden er længere, hvilket ifølge Sony hænger sammen med at skærmen er mindre, og der dermed bruges mindre strøm.

Pris og tilgængelighed på Xperia Z1 Compact

Sony hævder, at Xperia Z1 Compact har noget bedre batterilevetid end iPhone.

Sony Xperia X1 Compact pressemøde
Sony fremviste på Z1 Compact dette billede af mobilens placering i markedet (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Sony Xperia Z1 Compact ventes at komme på markedet i februar måned i Danmark. Telefonen er uden abonnement prissat til lige under 4.000 kroner. Vi bringer snart en test af Sony Xperia Z1 Compact.

Læs også:
Sony: Lavpris skal ikke være dårlig kvalitet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer