Sony går efter trætte iPhone-ejere

Web-TV: Trætte iPhone-brugere skal indfanges med Xperia Z1 Compact, lyder det fra Sony.


Sony har, som den første mobilproducent, lanceret en Android-topmodel, der er presset ned i et format med 4.3 tommer skærm. Andre producenter, såsom Samsung, har også minimodeller i sortimentet, men disse er nedskalerede udgaver af flagskibs-enheden, hvor ydelsen er mindre.

I et interview med MereMobil.dk fortæller Sony Mobile, at de går direkte efter iPhone-brugere, som er trætte af eksempelvis batteritiden på telefonen, men som ikke ønsker at gå ret meget op i størrelse – og som i hvert fald slet ikke ønsker en langsom smartphone.

- Læs mere om Sony Xperia Z1 Compact

- ”Vi mener, at vi kommer med den første high-end Android-smartphone, der kan konkurrere med en iPhone (i størrelse og ydelse, red.). Vi ved fra vores interne undersøgelser, at der er mange iPhone-ejere, som er trætte af Apples manglende innovation og især trætte af kort batterilevetid. Kan vi bare tage nogle af dem, som er en lille smule utilfredse, så tror vi der er et pænt marked for det,” siger marketingschef Morten Johansen i Sony Mobile Danmark.

Z1 Compact har i forhold til Xperia Z1 mindre skærm, men også mindre batteri. I praksis skulle det betyde, at batteritiden er længere, hvilket ifølge Sony hænger sammen med at skærmen er mindre, og der dermed bruges mindre strøm.

- Pris og tilgængelighed på Xperia Z1 Compact

Sony hævder, at Xperia Z1 Compact har noget bedre batterilevetid end iPhone.

Sony Xperia X1 Compact pressemøde

Sony fremviste på Z1 Compact dette billede af mobilens placering i markedet (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Sony Xperia Z1 Compact ventes at komme på markedet i februar måned i Danmark. Telefonen er uden abonnement prissat til lige under 4.000 kroner. Vi bringer snart en test af Sony Xperia Z1 Compact.

Læs også:
- Sony: Lavpris skal ikke være dårlig kvalitet

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram