Sådan slår du Facebook-notifikationer fra på iPhone, eller sætter dem pause

TIPS: Du kan slå notifikationer fra på Facebook-samtaler i iPhone, så du eksempelvis ikke får notifikationer hele natten. Se her hvordan du vælger det fra.


Hvis du ikke vil notificeres om samtaler på Facebook eventuelt om natten, eller mens du lige er i gang med noget andet en times tid, så kan du slå notifikationer fra på samtaler enkeltvis.

Det er muligt, at deaktivere notifikationerne helt i en enkelt aftale, så hvis du ikke har lyst til at blive forstyrret af notifikationer på alle mulige tidspunkter fordi en fra arbejdet, skolen eller andet skriver, så kan dette altså slås helt fra.

TIP: Sådan sætter du pin-kode på din iPhone

Det du gør er, at finde profilen på den person, som du ønsker at slå notifikationer til/fra på. Derefter får du chat-hovedet frem.

I samtaleboksen finder du øverst navnet på personen og et lille (i) til højre for dette, her kan du cirka på midten af skærmen se ”Notifikationer”, hvor der står om de er aktiveret eller deaktiveret. Klikker du på ”aktiveret”, så kommer mulighederne ”deaktiver", "deaktiver 1 time" og "deaktiver indtil kl. 8” frem. Her kan du vælge den mulighed du ønsker.

Vi har desværre ikke kunne finde lignende funktion på Android-telefoner, så måske det kommer i en senere Facebook opdatering.

Mere til historien

Du kan også ændre måden notifikationerne vist på iPhone. Dette gøres i ”Indstillinger – Meddelelsescenter – Facebook”. Her kan du blandt andet vise, om notifikationer fra Facebook skal vises på skærmen når telefonen er låst, om de skal i meddelelsescenter osv. Dette gælder dog alle notifikationer, hvor ovenstående tip er til enkeltvise samtaler.

Læs også:

- TIP: Kalendertip til iPhone og iPad
- Sådan ser du tidspunktet på beskeder i iPhone og iPad

Medie: ByteDance har adgang til følsom persondata

TikTok-ejeren ByteDance har fuld adgang til persondata, selvom det tidligere er afvist af virksomheden.

(mere…)
TikTok har flyttet US-brugeres data

Data fra TikTok-appen, som amerikanske brugere skaber, kører nu fra amerikanske servere hos Oracle.

(mere…)
Arbejder Zuckerberg på Twitter-konkurrent?

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Mark Zuckerberg og Co. på en konkurrent til Twitter. Den nye platform skulle se dagens lys til sommer.

(mere…)
Facebook-ejer får rekordbøde for at sende data til USA

Nej, Meta ! I må IKKE sende vores data til USA.

(mere…)
TikTok er blevet forbudt i amerikansk delstat

Den amerikanske delstat Montana har, som den første, indført forbud mod TikTok.

(mere…)
Mobiltelefoner og tablets udfordrer børns læselyst

Danske elever i 4. klasse ligger historisk lavt i stor international undersøgelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram