MobilePay teaser for fremtidige features

2

Danske Bank har netop produceret en lille video, hvor de takker de mange brugere for, at applikationen er blev en succes – men de teaser også for mobilbetaling.

Danske Bank har produceret en video, hvor de takker for den flotte modtagelse, som de har fået fra brugerne. Hele én million downloads er det blevet til siden maj måned 2013.

 – En million danskere har nu MobilePay

Netop nu tester Danske Bank, deres løsning MobilePay Business, som måske er et bud på mobilbetaling i butikkerne. Dette skrev vi om tidligere i midten af december måned, dengang var der dog ikke nogen indikation om nogen nærmere dato.

 – Udvalgte virksomheder får adgang til MobilePay

Men nu er der måske snart nyt på vej.

– ”Først og fremmest så håber jeg jo, at folk vil blive ved med at bruge MobilePay til deres venne-overførsler og til når de skal dele en regning på restaurant med deres venner. Samtidig så håber jeg jo også, at de vil bruge de nye funktioner, som vi kommer med. Jeg vil sige, at man kan godt begynde at glæde sig til noget af det vi kommer med i forhold til betalinger til butikker,” siger Peter Gregersen, Forretningsudvikler MobilePay, i videoen.

Podcast: Mobilbetaling godt på vej i Danmark

Der er dog fortsat ingen melding om, hvornår løsningen vil være tilgængelig.

 

Mere til historien

MobilePay er en mobil-applikation til kreditkortbetaling via smartphone udviklet af Danske Bank. Applikationen blev udgivet den 7. maj 2013, efter at Danske Bank havde afbrudt samarbejdet med de øvrige danske banker om en fælles løsning. De øvrige banker har en løsning, som minder om MobilePay, men hedder Swipp. MobilePay har netop udvidet gratisperioden til at vare indtil 1. januar 2016.

Læs også:
Mobilbetaling giver konkurrence på betalingsmarkedet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer