Kurio klar med en smartphone til børn

0

Kurio vil med en ny smartphone, specielt tilpasset børn, give forældrene den fulde kontrol over børnenes mobilbrug.

Kurio Smartphone (Foto: Kurio)
Kurio Smartphone (Foto: Kurio)

Kurio kom for nogle år siden på markedet med en 7 tommer Android-tablet, som var designet specielt til børn. Den havde gummibeskyttelse, som gjorde den modstandsdygtig mod stød og slag. Det havde en software, der var tilpasset specielt til børn. Nu er Kurio også klar med en smartphone, som er særlig henvendt til børn. Det skriver Amobil.no.

Kurio-tabletten er en helt standard Android-tablet, men med muligheden for at aktivere en særlig børne-tilstand, der giver et begrænset brugsområde for børnene – hvor der så kun er adgang til programmer og tjenester forældrene har godkendt. Flere af disse ting gør sig også gældende i den nye smartphone, dog kommer telefonen med flere kontrolfunktioner.

I Kurios nye smartphone kan forældre bestemme hvor mange minutter barnet kan ringe, blokere muligheden for at sende og modtage SMS fra bestemte numre. Det er også muligt, at sætte en begrænsning op for hvor mange beskeder, der kan sendes.

Kurio – smartphonen der giver tryghed

Med Kurio får du også mulighed for, at bestemme hvilke applikationer der skal kunne installeres på telefonen – og hvilke der ikke skal.

Det er også muligt, at sætte en ”blackliste” op over personer, som ikke kan tilføjes som kontaktperson, samt vælge fem kontakter, der lige meget hvad barnet gør ikke skal slettes.

Ønsker du at vide hvor dit barn befinder sig, så kan du sætte telefonens GPS til at indrapportere positionen med 15, 30 eller 60 minutters interval.

Kurio Phone kan filtrere 450 millioner websites på 170 sprog for upassende indhold.

Men ”bigbrother” overvågningen er ikke slut her, for du kan nemlig også med Kurio få en melding om SIM-kortet tages ud af telefonen, og om telefonen har lidt strøm på – og om barnet har tændt eller slukket den.

Kurio Smartphone (Foto: Kurio)
Kurio Smartphone (Foto: Kurio)

De tekniske specifikationer

Kurio Phone kommer med en skærm på 4 tommer og en opløsning på 400 x 800 pixels, 4 GB indbygget hukommelse, 1 GB RAM og den understøtter udvidelse af hukommelsen med microSD-kort på op til 32 GB. Den kommer fra salgsæsken af med Android 4.2 installeret

Prisen for Kurio Phone er ikke oplyst. Telefonen er planlagt til at lande i handlen i foråret – men det er endnu uvist om den kommer på det danske marked.

Du kan læse mere om den nye smartphone fra Kurio her.

Mere til historien

Tabletten Kurio 75 blev valgt, som årets børnelegetøj i Norge sidste år. Det er uvist hvordan salget af den er gået på det danske marked, hvor prisen lå fra 1.300 kroner.

Læs også:
Samsung Galaxy Tab 3 Kids i handlen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer