Samsung Galaxy Tab 3 Kids i handlen

 Samsung har netop sendt deres nyeste tablet, som henvender sig til børnene i handlen. Se prisen her.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung har produceret en tablet, Galaxy Tab 3 Kids, som henvender sig til ”Familien Danmark”, så har du børn i husstanden vil denne klart vække begejstring.

Med denne særlige ”børne-tablet” får du en 7 tommer Android-tablet, som har en 1.2 GHz dual-core processor, Android 4.1, WiFi a/b/g/n (2.4/5GHz), Bluetooth 3.0, 1GB RAM, 8 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 32GB), samt et batteri på 4.000 mAh.

Galaxy Tab 3 Kids har også en medfølgende pen (C Pen), der gør man kan tegne direkte på skærmen. Dette kan være med til at træne finmotorikken, samt styrke børnenes indlæring.

Der hvor Galaxy Tab 3 Kids for alvor adskiller sig fra andre tablets er, at den kan bruges med en helt almindelig Android-brugerflade eller det særlige Kids Mode. I Kids Mode bestemmer du selv, hvad der er adgang til – ligesom du også kan indstille om børnene kun må sidde med den 1 time, hvorefter den sluttes automatisk.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Fra salgsæsken af vil der være flere præ-installerede applikationer og pædagogiske spil, men der er selvfølgelig også mulighed for at downloade flere applikationer fra Google Play Store.

Galaxy Tab 3 Kids lander netop i handlen i tide til julehandlen og lander i butikkerne landet over i løbet af uge 50. Galaxy Tab 3 Kids vil få en vejledende udsalgspris på 1.799 kroner.

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Teknologiforståelse kommer på skoleskemaet

Et nyt fag kommer på skoleskemaet. Det skal hjælpe eleverne med at forstå sig på digitaliseringen.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram