Jabra Solemate Max – ny bærbar højtaler

Solemate Max er en ny trådløs højtaler fra Jabra, som kan bruges både udendørs og indenfor. Du kan endda lade din mobil op med den.

Jabra Solemate Max (Foto: Jabra)

Jabra Solemate Max (Foto: Jabra)

Jabra har lanceret en stor version af deres Solemate højtaler, som lyder navnet Solemate Max. Ligesom lillebroderen Jabra Solemate er der også her tale om en trådløs bluetooth højttaler.

Jabra Solemate Max er en Hi-Fi højtaler i boom box stil, hvor der ikke er nogle kabler, men heller ikke et kompromis med lydkvaliteten. Paringen sker via enten NFC eller Bluetooth. Batteriet i Solemate Max er genopladeligt og holder til 14 timers musik, samtidig med mobilen oplades. Mobilopladning sker med ledning.

Ligesom også den almindelige Jabra Solemate, så er den nye Max også udstyret med gummisålen i bunden.

Perfekt til strand og have

Jabra Solemate Max har fået et snavs-, støv- og vandafvisende design, hvilket gør den særdeles velegnet til grillaftener i haven eller nærliggende park- og strandture, når vejret bliver bedre.

Og skal der holdes små fester i haven eller på stranden, så kan man via Jabras Sound applikation benytte Social Jukebox funktionen, der gør det muligt at lave spillelister, som deles med festens deltager på en invitation eller Facebook-begivenhed. Applikationen giver dig også mulighed for, at streame indhold fra YouTube.

Jabra Solemate Max lanceres snarest i en stålgrå farve og vil få en vejledende pris på 2.999 kroner.

Mere til historien

Er man mere teknisk interesseret, så består Jabra Solemate Max af to diskanthøjtalere, to bashøjtalere, en specialdesignet bas og Dolby Sound Space Expander, som trådløst spiller din musik.

Læs også:
- Test: Fantastisk soundbar fra Bose

Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Apple er klar med ny HomePod-højttaler

En ny HomePod er klar. Danskerne kan købe den store HomePod i foråret 2023.

(mere…)
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Endnu en højttaler er på vej fra Ikea og Sonos. Denne gang det en gulvlampe-højttaler. Læs mere om den her.

(mere…)
HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram