Jabra Solemate Max – ny bærbar højtaler

0

Solemate Max er en ny trådløs højtaler fra Jabra, som kan bruges både udendørs og indenfor. Du kan endda lade din mobil op med den.

Jabra Solemate Max (Foto: Jabra)
Jabra Solemate Max (Foto: Jabra)

Jabra har lanceret en stor version af deres Solemate højtaler, som lyder navnet Solemate Max. Ligesom lillebroderen Jabra Solemate er der også her tale om en trådløs bluetooth højttaler.

Jabra Solemate Max er en Hi-Fi højtaler i boom box stil, hvor der ikke er nogle kabler, men heller ikke et kompromis med lydkvaliteten. Paringen sker via enten NFC eller Bluetooth. Batteriet i Solemate Max er genopladeligt og holder til 14 timers musik, samtidig med mobilen oplades. Mobilopladning sker med ledning.

Ligesom også den almindelige Jabra Solemate, så er den nye Max også udstyret med gummisålen i bunden.

Perfekt til strand og have

Jabra Solemate Max har fået et snavs-, støv- og vandafvisende design, hvilket gør den særdeles velegnet til grillaftener i haven eller nærliggende park- og strandture, når vejret bliver bedre.

Og skal der holdes små fester i haven eller på stranden, så kan man via Jabras Sound applikation benytte Social Jukebox funktionen, der gør det muligt at lave spillelister, som deles med festens deltager på en invitation eller Facebook-begivenhed. Applikationen giver dig også mulighed for, at streame indhold fra YouTube.

Jabra Solemate Max lanceres snarest i en stålgrå farve og vil få en vejledende pris på 2.999 kroner.

Mere til historien

Er man mere teknisk interesseret, så består Jabra Solemate Max af to diskanthøjtalere, to bashøjtalere, en specialdesignet bas og Dolby Sound Space Expander, som trådløst spiller din musik.

Læs også:
Test: Fantastisk soundbar fra Bose

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer