Huawei Honor 2 får Emotion UI 1.6

1

Huawei har udsendt opdateringen af deres egen brugerflade Emotion UI 1.6 til Honor 2. Læs hvad du får med den nye opdatering.

Emotion UI på Huawei Ascend P6
Emotion UI på Huawei Ascend P6

Huawei Honor var den Huawei-telefon, som for alvor satte Huawei på kortet herhjemme. Siden er mange fulgt trop bl.a. efterfølgeren Honor 2.

Netop Honor 2, der kom i handlen i første kvartal 2013, har nu fået en opdatering til Emotion UI 1.6. Brugerfladen Emotion UI fra Huawei er skabt for, at øge brugervenligheden og for at brugerne kan personliggøre deres mobil. Emotion UI gør det mere simpelt med UNIHOME -funktionen, der samler alle dine applikationer ét sted.

Emotion UI bringer nyt tastatur med sig til din Honor 2, der lyder navnet ”Huawei Input Method”, som er et brugervenligt QWERTY-tastatur. Med Emotion UI version 1.6 kommer der nogle af de funktioner, som kendes fra Ascend P6 til Honor 2.

Huawei Ascend P6 – en designperle fra Kina

Du kan med MeWidget lave dine egne hurtige genveje hurtigt og enkelt. Er du i tvivl, hvordan du gør, så skal du blot finde Hjælpecenteret, som guider dig gennem de forskellige funktioner i Emotion UI.

Der er også en genvej, så du nemt kan skifte mellem forskellige profiler – så hvis du har en profil når du har fri, en i bilen og en anden når du er på arbejde, så skifter du hurtigt mellem de forskellige med ”Skifte hjulet”. Du kan i alt have fem forskellige præ-definerede profiler.

Du kan hente Emotion UI 1.6 til din Honor 2 allerede nu, hvis du ikke allerede har downloadet den.

Mere til historien

Huawei præsenterede deres brugerflade Emotion UI på IFA-messen i august 2012. Emotion UI findes også på telefonerne Huawei Ascend P2 og Huawei Ascend P6.

http://www.youtube.com/watch?v=nD47-8GdDJI

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer