Asus Transformer Book Trio – et kig på en hybrid

Web-TV: Android og Windows 8 i samme maskine. Det er Transformer Book Trio fra Asus, som vi tager et nærmere kig på.

Den perfekte afløser til den traditionelle stationære eller bærbare computer, er endnu ikke kommet på markedet, og det er ikke fordi, at producenterne ikke forsøger.

Årsagen er, at salget af PCere, Mac såvel som Windows, forventes at falde de kommende år, mens tablets vil få kraftig fremgang.

I 2014 regner analysevirksomheden Gartner med et salg på 263,2 millioner tablet-enheder worldwide. Tilbage i 2012 blev der solgt 120.203 millioner tablets.

iPads og andre tablets presser computeren

Hybrid med Android og Windows

Asus Transformer Book Trio er en hybrid, der forsøger at forene det bedste fra Android og Windows 8, hvilket delvis lykkedes.

Der er ikke noget samspil mellem styresystemerne, så hvis der skal bruges filer i Windows 8 fra Android, skal de lægges op på en cloud-tjeneste, og hentes ned igen.

Årsagen er, at man i princippet køber to enheder. Skærmen udgør en Android tablet, mens tastaturet indeholder Windows 8.

Det betyder, at tastaturet med den indbyggede Intel processor, 4 GB RAM og SSD-harddisk, kan fungere selvstændigt, hvis den tilsluttes ekstern skærm, mus og tastatur.

Skærmen er således også en selvstændig enhed. Dette er så blot en fuldblods Android-tablet.

Test: Asus PadFone Infinity (Den nye Padfone)

Skift med ét klik

På tasterne findes en Android / Windows-knap, hvor der til enhver tid kan skiftes mellem de to computere, fuldkommen gnidningsfrit.

Når Windows 8 benyttes og skærmen klikkes fra, træder Android omgående i kraft på skærmen.

Asus Transformer Book Trio (Foto: Asus)

Asus Transformer Book Trio (Foto: Asus)

Asus fremstiller generelt gode Android-tablets, hvilket også er tilfældet her, og på den 11.6 tommer skærm i Full HD (1920 x 1080 pixels) er det bestemt en fin oplevelse.

Windows 8 virker også rimeligt, men 4 GB RAM er desværre lige i underkanten, så konfigurationen af denne del, er ikke godkendt, hvis du er en krævende PC-bruger.

Asus Transformer Book Trio (Foto: Asus)

Asus Transformer Book Trio (Foto: Asus)

Et spændende koncept

Asus har med Transformer Book Trio skabt et interessant produkt, men efter min opfattelse er det mere et konceptprodukt, end noget der bliver en reel storsællert.

Køberne skal sætte sig godt ind i produktet og dets muligheder, inden de godt 8.000 kroner smides på disken, da man ellers risikerer at blive skuffet.

Transformer Book Trio er et af de bedre bud jeg har set på et hybridprodukt.

Mere til historien

Asus er kendt for, at være innovative og forsøge sig med smarte løsninger. Modsat konkurrenterne, så arbejder de også med løsninger, som PadFone, der er en smartphone med en tabletskærm.

http://www.youtube.com/watch?v=dONghw1E45U

 

Derfor skal du overveje Pixel 8 Pro

VIDEO: Pixel 8 og Pixel 8 Pro fra Google er fantastisk fede telefoner. Tjek min videotest her for flere detaljer.

(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Asus afviser rygter: Zenfone fortsætter

Der har været rygter om, at Asus lukkede Zenfone-afdelingen. Det afvises nu officielt af Asus.

(mere…)
Asus lukker Zenfone

RYGTE: Zenfone 10 kan være den sidste smartphone i Zenfone-serien og dermed den sidste kompakte smartphone fra Asus.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram