Apple frigiver iOS 7.1 beta 3 – sådan ser det ud

0

Apple har netop frigivet den tredje beta-version af iOS 7.1 til udviklerne. Du kan her læse, hvad den nye opdatering byder på.

iOS 7.1 beta 3 (Kilde: Macrumors.com)
iOS 7.1 beta 3 (Kilde: Macrumors.com)

Apple har i dag frigivet den tredje beta-version af iOS 7.1 til de registrerede brugere og udviklerne. Den anden beta-version kom i midten af december måned. Det skriver Macrumors.com.

– Apple frigiver iOS 7.1 beta 2

iOS 7.1 er den næste store opdatering, som venter styresystemet iOS 7. Indtil videre har de opdateringer, som Apple har frigivet kun været mindre, den aktuelle version er netop nu iOS 7.0.4, der blev udsendt i november måned.

Den nye iOS 7.1 beta 3 har build nummer 11d5127c og kan downloades enten via en over-the-air opdatering, eller via Apples developer centers hjemmeside, hvis man er registreret hos Apple.

Opdateringen indeholder fejlrettelser og forbedringer. Det forventes, at iOS 7.1 vil blive tilgængelig for offentligheden omkring marts måned 2014.

Den nye opdatering inkluderer også en Xcode 5.1 Developer Preview 3 og ny version af Apple TV beta software.

Screenshots fra iOS 7.1 beta 3

Et par af vores Twitter-venner har sendt os nedenstående screenshots. Tak til Emil Stahl Pedersen og Ulrik Uhre Brink.

Et par af nyhederne

– Tastaturet er blevet justeret en smule. Der er komme en lille smule federe skrift på tasterne. Derudover har shift og delete fået nyt design. Formålet er tilsyneladende at tilføje en større kontrast til tasterne.

– Ikonerne på eksempelvis Telefon, Beskeder og Facetime har fået nedtonet den grønne farne en smule.

– Telefondelen har undergået en større forvandling. Der er kommet cirkulære knapper. Skærmen for indgående opkald er blevet mere enkel. Opkaldstastaturet har fået udskiftet “Ring” med et rundt grønt rør.

– Skærmen hvorfra man slukker iPhone er blevet mere enkel og der er desuden kommet en Cancel-knap på denne skærm.

– I Tilgængelighed er det blevet muligt at reducere det hvide i iOS 7 samt aktivere Mørkere farver.

Mere til historien

Apple frigav i juni måned 2013 iOS 7 til udviklerne, mens offentligheden måtte vente helt til september måned. Med iOS 7 blev iOS-platformen redesignet, hvilket har medført mange blandede modtagelser – enten elsker man det eller også hader man det. Ifølge den nyeste opgørelse, så har omkring 78 procent af alle aktive iOS-enheder iOS 7 installeret.

– iOS 7 er nu på 78 procent af alle iOS-enheder

iOS 7 gav i øvrigt brugerne muligheden for, at se tidspunkterne på alle sendte og modtagne beskeder – du kan se hvordan man gør her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer