Apple: App Store solgte for mere end 10 mia. dollars i 2013

Apple har netop meddelt, at der i 2013 blev brugt mere end 10 milliarder dollars i applikations-butikken App Store – december måned slog alle rekorder.

Apple har netop oplyst, at kunderne brugte over 10 milliarder dollars i App Store sidste år, hvilket svarer til omkring 55 milliarder danske kroner. Rekorden blev for alvor sat i december måned, hvor kunderne hentede næsten 3 milliarder applikationer. Dette gør den til den bedste måned i App Stores historie.

 - Apple skabte en ny industri med App Store

Apples udviklere har nu tjent 15 milliarder dollars på App Store.

- “Vil vil gerne takke vores kunder for at have gjort 2013 til det hidtil bedste år i App Store”, sagde Eddy Cue, Apples Senior Vice President of Internet Software and Services. “Udbuddet af apps op til jul var fantastisk, og vi glæder os til at se, hvad udviklerne finder på i 2014.”

 - Apple har forbedret søgefunktionen i App Store

Der er mere end en million applikationer i App Store, som kan downloades til iPhone-, iPad- og iPod Touch-brugere i 155 lande rundt i verden – og mere end 500.000 applikationer er særlig tilpasset iPad.

 - iPad Air – den ultimative tablet (minitest)

Lige inden nytår frigav Apple lister denne liste over de mest populære applikationer til iPad og iPhone i vores markedsområde. Du kan se listerne for de mest populære iPhone-applikationer her.

Mere til historien

Apple sendte den første iPhone på markedet i 2007 og frem til iOS 7 kom på markedet i september måned, så lignede brugerfladen meget sig selv. I september 2007 blev iOS 7 så frigivet, hvor softwaren fik et nyt design. Omkring 78 procent af de aktive iOS-brugere har nu installeret den nyeste software på deres enhed, det viser den seneste opgørelse.

Læs også:
- Sådan sætter du PIN-kode på din iPhone
- Kalendertip til iPhone og iPad

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram