Apple: App Store solgte for mere end 10 mia. dollars i 2013

Apple har netop meddelt, at der i 2013 blev brugt mere end 10 milliarder dollars i applikations-butikken App Store – december måned slog alle rekorder.

Apple har netop oplyst, at kunderne brugte over 10 milliarder dollars i App Store sidste år, hvilket svarer til omkring 55 milliarder danske kroner. Rekorden blev for alvor sat i december måned, hvor kunderne hentede næsten 3 milliarder applikationer. Dette gør den til den bedste måned i App Stores historie.

 - Apple skabte en ny industri med App Store

Apples udviklere har nu tjent 15 milliarder dollars på App Store.

- “Vil vil gerne takke vores kunder for at have gjort 2013 til det hidtil bedste år i App Store”, sagde Eddy Cue, Apples Senior Vice President of Internet Software and Services. “Udbuddet af apps op til jul var fantastisk, og vi glæder os til at se, hvad udviklerne finder på i 2014.”

 - Apple har forbedret søgefunktionen i App Store

Der er mere end en million applikationer i App Store, som kan downloades til iPhone-, iPad- og iPod Touch-brugere i 155 lande rundt i verden – og mere end 500.000 applikationer er særlig tilpasset iPad.

 - iPad Air – den ultimative tablet (minitest)

Lige inden nytår frigav Apple lister denne liste over de mest populære applikationer til iPad og iPhone i vores markedsområde. Du kan se listerne for de mest populære iPhone-applikationer her.

Mere til historien

Apple sendte den første iPhone på markedet i 2007 og frem til iOS 7 kom på markedet i september måned, så lignede brugerfladen meget sig selv. I september 2007 blev iOS 7 så frigivet, hvor softwaren fik et nyt design. Omkring 78 procent af de aktive iOS-brugere har nu installeret den nyeste software på deres enhed, det viser den seneste opgørelse.

Læs også:
- Sådan sætter du PIN-kode på din iPhone
- Kalendertip til iPhone og iPad

Ny opdatering til iPhone retter problem med overophedning

En fejl der fik iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max til at blive rigtig varm, er angiveligt løst.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis | TEST

TEST: Den bedste og vildeste iPhone lige nu er iPhone 15 Pro Max. Læs her hvorfor den skal have topkarakter.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram