Apple: App Store solgte for mere end 10 mia. dollars i 2013

0

Apple har netop meddelt, at der i 2013 blev brugt mere end 10 milliarder dollars i applikations-butikken App Store – december måned slog alle rekorder.

Apple har netop oplyst, at kunderne brugte over 10 milliarder dollars i App Store sidste år, hvilket svarer til omkring 55 milliarder danske kroner. Rekorden blev for alvor sat i december måned, hvor kunderne hentede næsten 3 milliarder applikationer. Dette gør den til den bedste måned i App Stores historie.

 – Apple skabte en ny industri med App Store

Apples udviklere har nu tjent 15 milliarder dollars på App Store.

– “Vil vil gerne takke vores kunder for at have gjort 2013 til det hidtil bedste år i App Store”, sagde Eddy Cue, Apples Senior Vice President of Internet Software and Services. “Udbuddet af apps op til jul var fantastisk, og vi glæder os til at se, hvad udviklerne finder på i 2014.”

 – Apple har forbedret søgefunktionen i App Store

Der er mere end en million applikationer i App Store, som kan downloades til iPhone-, iPad- og iPod Touch-brugere i 155 lande rundt i verden – og mere end 500.000 applikationer er særlig tilpasset iPad.

 – iPad Air – den ultimative tablet (minitest)

Lige inden nytår frigav Apple lister denne liste over de mest populære applikationer til iPad og iPhone i vores markedsområde. Du kan se listerne for de mest populære iPhone-applikationer her.

Mere til historien

Apple sendte den første iPhone på markedet i 2007 og frem til iOS 7 kom på markedet i september måned, så lignede brugerfladen meget sig selv. I september 2007 blev iOS 7 så frigivet, hvor softwaren fik et nyt design. Omkring 78 procent af de aktive iOS-brugere har nu installeret den nyeste software på deres enhed, det viser den seneste opgørelse.

Læs også:
Sådan sætter du PIN-kode på din iPhone
Kalendertip til iPhone og iPad

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer