YotaPhone er nu lanceret

Den russiske modem-udvikler, Yota Devices, er nu klar med deres første smartphone, som blev lanceret i morges dansk tid.

Yotaphone

Yotaphone

Yota Devices, som holder til i Moskva, har netop lanceret deres nye smartphone YotaPhone – der er en smartphone med to skærme. Det skriver Reuters.com.

YotaPhone – sådan følger du lanceringen

Den nye to-skærmede telefon kommer med Android 4.2.2, 1.7 GHz dual-core Krait processor, 2GB RAM, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, LTE, 32 GB hukommelse, Accelerometer, kompas og et batteri på 1.800 mAh. Begge skærmene er på 4,3 tommer og af typen LCD og EPD.

Den elektroniske e-ink skærm kan streame sociale medier, tekstbeskeder, kort, vejr og breaking news – ligesom det også har en e-bog.

Yota Devices planlægger at telefonen skal på markedet i 20 lande næste år, mens det i 2013 skal nå at debuterer på markederne i Rusland, Østrig, Frankrig, Tyskland og Spanien.

Analytikerne forventer ikke, at den nye mobilproducent ender med en kæmpe salgssucces, men tror på, at der vil være særligt marked, som finder telefonen interessant.

– “I bedste fald vil salget være begrænset til adskillige titusinder i 2014. Virksomheden er fokuseret på at udvikle en model og store produktionsomkostninger vil dårligt være dækket,” sådan lyder det fra analytiker, Denis Kuskov, fra TelecomDaily.

Telefonen vil i Rusland blive prissat til 19.990 roubles, hvilket er billigere end Apples iPhone 5C, som koster 29.000 roubles for en version med samme størrelse hukommelse.

I Europa vil telefonen komme i handlen til en pris på omkring 499 euro.

Mere til historien

Bag Yota Devices, står den russiske investerings fond Wooden Fish, de sidder på majoriteten af selskabet.

Telefonen, YotaPhone, er forudbestilt i 10.000 eksemplarer, hvilket primært er fra russiske kunder.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram