Vi ser nærmere på Kazam Trooper X5.0

3

Web-TV: Lavpris-telefonen Trooper X5.0 leverer meget smartphone for pengene, men der er kompromisser, som er vigtige at kende.

Den nye europæiske mobilvirksomhed Kazam har netop sendt Android-smartphonen Trooper X5.0 ud i flere danske butikker.

Trooper er netop landet på vores bord, og i dette web-TV indslag unboxes telefonen, der netop nu sælges gennem flere salgskanaler til en forholdsvis skarp pris. Eksempelvis har Proshop den til omkring 1.400 kroner.

Baggrund: Kazam vil skabe succes på lave priser

For den pris for du en smartphone med Android 4.2 Jelly Bean, vel at mærke en ren udgave af Android-systemet, uden de tilpasninger, som producenterne sædvanligvis laver. Der er således ikke en masse grafisk overbygning der sløver brugeroplevelsen eller batteriet.

Lyt til MereMobil.dk podcast, og kom med bag om Kazam

Kazam Trooper X5.0 har 1.2 GHz dual-core processor, 5” skærm (480 x 854 pixels), samt et kamera på 5 megapixels med autofokus.

Der er plads til to SIM-kort, kendt som dual-SIM, så både arbejds- og privatnummeret kan være i telefonen på én gang. Kun få andre Android-smartphones har dual-SIM. I markedet netop nu findes HTC One dual-SIM og Huawei Ascend G525.

Flere dual-SIM telefoner på vej til Danmark

Du skal være opmærksom på, at Trooper X5.0 blot har 4 GB intern hukommelse, 512 MB RAM, og kun 3G-forbindelse. Hukommelsen kan udvides med op til 32 GB via et MicroSD-kort.

Vi bringer senere en test af Kazam Trooper X5.0.

Mere til historien

Kazam har hyret en række profiler i IT- og telebranchen, for at køre det nye brand i stilling. Firmaets europæiske COO er danske Frank Jensen, mens Claus Pedersen som tidligere arbejdede i HTC, er direktør for det nordiske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer