Vi ser nærmere på Kazam Trooper X5.0

Web-TV: Lavpris-telefonen Trooper X5.0 leverer meget smartphone for pengene, men der er kompromisser, som er vigtige at kende.

Den nye europæiske mobilvirksomhed Kazam har netop sendt Android-smartphonen Trooper X5.0 ud i flere danske butikker.

Trooper er netop landet på vores bord, og i dette web-TV indslag unboxes telefonen, der netop nu sælges gennem flere salgskanaler til en forholdsvis skarp pris. Eksempelvis har Proshop den til omkring 1.400 kroner.

- Baggrund: Kazam vil skabe succes på lave priser

For den pris for du en smartphone med Android 4.2 Jelly Bean, vel at mærke en ren udgave af Android-systemet, uden de tilpasninger, som producenterne sædvanligvis laver. Der er således ikke en masse grafisk overbygning der sløver brugeroplevelsen eller batteriet.

- Lyt til MereMobil.dk podcast, og kom med bag om Kazam

Kazam Trooper X5.0 har 1.2 GHz dual-core processor, 5” skærm (480 x 854 pixels), samt et kamera på 5 megapixels med autofokus.

Der er plads til to SIM-kort, kendt som dual-SIM, så både arbejds- og privatnummeret kan være i telefonen på én gang. Kun få andre Android-smartphones har dual-SIM. I markedet netop nu findes HTC One dual-SIM og Huawei Ascend G525.

- Flere dual-SIM telefoner på vej til Danmark

Du skal være opmærksom på, at Trooper X5.0 blot har 4 GB intern hukommelse, 512 MB RAM, og kun 3G-forbindelse. Hukommelsen kan udvides med op til 32 GB via et MicroSD-kort.

Vi bringer senere en test af Kazam Trooper X5.0.

Mere til historien

Kazam har hyret en række profiler i IT- og telebranchen, for at køre det nye brand i stilling. Firmaets europæiske COO er danske Frank Jensen, mens Claus Pedersen som tidligere arbejdede i HTC, er direktør for det nordiske marked.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Sådan opdateres Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro

OFFICIELT: Fire store Android opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer, loves på modellerne Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Android 14 er forsinket

Google oplyser, at frigivelsen af Android 14 er forsinket og frigives senere end tidligere planlagt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram