Temple Run 2 klar til Windows Phone 8

Hvis du har en smartphone med Windows Phone 8, så kan du nu spille Temple Run 2.

Temple Run 2

Temple Run 2 findes nu på Windows Phone 8

Det er 11 måneder siden, at Temple Run 2 kom til Android- og iOS-enheder, men nu er spillet endelig klar til download i Windows Phone Store. Det skriver Wmpoweruser.com

Efterfølgeren til det populære spil Temple Run fortsætter i samme stil. Så du skal forberede dig på mere løb, hop og gliden, som du kender fra det originale spil.

De opdaterede features i spillet er; ny flot grafik, nye miljøer, flere powerups, flere achievements, specielle kræfter til hver karakter og større abe.

 – Subway Surfers kan nu spilles på Windows Phone

Spillet er kun tilgængeligt på Windows Phone 8 platformen og kræver på nuværende tidspunkt at enhederne har 1 GB RAM, en version af spillet der understøtter telefoner med 512 MB RAM skulle være på vej.

Hent spillet gratis i Windows Phone Store.

Mere til historien

Den første udgave af Temple Run så dagens lys på iOS-platformen den 4. august 2011, mens Android-brugerne måtte vente til den 27. marts 2012. Der skulle gå yderligere et år før spillet blev tilgængeligt på Windows Phone 8 (27. marts 2013). Spillet er udviklet af Imangi Studios af genren Endless Runner.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.

Ingen kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Du kan blive den første!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*