Sony Xperia Z og Xperia Z1 får Android 4.3 Jelly Bean

0

Sony har netop påbegyndt udrulningen til Android 4.3 Jelly Bean opdateringen til flere enheder, som blandt andet tilfører nye funktioner til produkterne. Se hvilke enheder der får Android 4.3.

Sony Xperia Z Ultra, Phablet
Sony Xperia Z Ultra

Sony offentliggjorde i november måned på deres blog, hvordan de vil opdaterer deres enheder til de nyeste Android-versioner i nær fremtid. Dengang forlød det, at Android 4.3 Jelly Bean ville blive udrullet til Xperia Z, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra og Xperia Z1 fra december måned. Og denne udrulning er nu startet også i Norden, det bekræfter Morten Johansen, marketingchef for Sony Mobile i Danmark, overfor MereMobil.dk.

Opdateringen til Android 4.3 Jelly Bean giver bedre ydeevne til systemet, men kommer også med nye features.

Nogle af de nye ting, som Xperia Z Ultra brugere får med den nye opdatering er adgang til Sony Smart Social Cam, og alle Sony applikationer er blevet opdateret til nyeste version – det gælder både beskeder, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, Sony Select, WALKMAN, Album og Film.

Sony: Ingen Google Edition af Xperia Z Ultra i Danmark

Har du ikke modtaget opdateringen endnu, så er der altså noget at glæde sig til.

Mere til historien
Sony præsenterede Xperia Z under CES-messen i januar måned sidste år og datoen for pressemødet på CES-messen 2014 er også klar. Det bliver den 6. januar 2014 – dagen før CES-messen officielt starter. Her kunne der måske være forventninger til at offentligheden bliver præsenteret for 2014-topmodellen.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer