Samsung Galaxy Note Pro lækket – se billedet her

Rygte: Skal man tro de nyeste rygter, så er Samsung stærkt på vej med en større Galaxy Note i starten af det nye år.

Lækket Samsung Galaxy Note Pro (Foto: PhoneArena.com)

Lækket Samsung Galaxy Note Pro (Foto: PhoneArena.com)

Der har floreret rygter om, at Apple ville komme med en større iPad, og at Samsung arbejdede på en større version af Galaxy Note. Der er nu kommet ny information, som indikerer en 12,2 tommer Galaxy Note Pro er på vej. Det skriver PhoneArena.com.

- iPad 6 og iPad Pro kommer angiveligt i 2014

De større tablets forventes, at kunne erstatte den bærbare computer på andre punkter end de tablets vi har på markedet på nuværende tidspunkt kan.

- iPads og andre tablets presser computeren i 2014

Galaxy Note 12.2 vil formentlig kunne være et endnu bedre redskab til forretningsmanden på farten.

Skal man tro rygterne, så kommer den med en 12.2 tommer skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels, Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor, 32 GB intern hukommelse, 8 eller 13 megapixels kamera, 2 megapixels frontkamera, 3 GB RAM, Android 4.3 Jelly Bean eller Android 4.4 KitKat og et batteri på 9.500 mAh.

- Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Det forventes, at Samsung Galaxy Note 12.2 præsenteres til CES-messen i januar måned, men skulle det ikke ske så er en anden mulighed Mobile World Congress, som vanen tro er i slutningen af februar måned.

Læs også:
- Her er de 3 bedste stor-skærms smartphones – phablets

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram