Sådan virker supportfunktionen hos Kazam

Web-TV: Oplev her hvordan supporten hos Kazam kan fjernbetjene telefonen, og se alle selskabets seks produkter. Vi har lånt deres hemmelige kuffert.

Kazam

Kazams smartphones

Produktlisten fra den nye europæiske mobilproducent Kazam indeholder, her ved slutningen af 2013, seks produkter.

Helt eksklusivt har MereMobil.dk haft mulighed for, at have alle de Android-baserede smartphones i hånden. I indslaget kan du se Trooper X3.5, Trooper 5.0, Thunder Q4.5 samt de andre, ved siden af hinanden.

Vi har også haft mulighed for, at teste supportfunktionen. Du kan opleve, hvordan Kazams support fjernbetjener vores testtelefon, og vi går desuden tæt på hvordan det bruges i praksis.

Web-TV: Vi ser nærmere på Kazam Tropper X5.0

Produkterne fra Kazam starter ved priser på omkring 900 kroner uden abonnement. Den dyreste lige nu er Kazam Trooper X5.5, der ligger  til omkring 1.600 kroner uden abonnement.

I 2014 følger Thunder Q4.5, der med 1.3 GHz quad-core processor, indtil videre, er producentens mest spændende smartphone.

Mere til historien

Før Kazam lancerede produkter havde vi muligheden for at møde Frank Jensen, der nu sidder som europæisk COO. I podcasten om Kazam kan du komme tætter på tankerne og selskabets planer på det europæiske marked.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram