Musikvideo produceret med iPhone og Vine app

En iPhone og Vine app er alt man behøver, når der skal produceres musikvideo – det er i hvert fald hvad der er brugt til LeAnn Rimes nyeste musikvideo.

Rob Thomas og LeAnn Rimes i videoen Gasoline and Matches

Rob Thomas og LeAnn Rimes i videoen Gasoline and Matches

Animatoren og tidligere ansat hos Twitter, Ian Padgham, blev opdaget på internettet og fik efterfølgende en stor opgave for den amerikanske sangerinde LeAnn Rimes.

Nogle musikvideoer skiller sig ud ved, at være nærmest hele biograffilm. Dette var Michael Jackson en af de første til, at gøre med hans musikvideo til sangen Thriller. Men musikvideoen til LeAnn Rimes nyeste sang, duetten ”Gasoline and Matches”, er også en der skiller sig ud – dog på en anden måde.

Musikvideoen er nemlig en animationsfilm, som er filmet med en iPhone og Vine applikationen. Videoen består samlet set af omkring 8.000 billeder og er en billig produktionsform i forhold til, hvad kunstnere i LeAnn Rimes kaliber er vant til. Det skriver Hollywoodreporter.com.

Padgham, der står bag produktionen af musikvideoen, håber at den kan være en inspiration for andre.

LeAnn Rimes synger i ”Gasoline and Matches” sammen med Matchbox-Twenty forsanger Rob Thomas og guitaristen Jeff Beck.

Du kan se den nye musikvideo herunder.

Mere til historien

Sangerinden, sangskriveren og skuespilleren LeAnn Rimes er mest kendt i Danmark for hendes medvirken i filmen Coyote Ugly, hvor hun også sang titelsangen Can’t Fight the Moonlight. LeAnn Rimes er ofte blevet sammenlignet med Patsy Cline, der også er hendes store idol.

iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram