Musikvideo produceret med iPhone og Vine app

0

En iPhone og Vine app er alt man behøver, når der skal produceres musikvideo – det er i hvert fald hvad der er brugt til LeAnn Rimes nyeste musikvideo.

Rob Thomas og LeAnn Rimes i videoen Gasoline and Matches
Rob Thomas og LeAnn Rimes i videoen Gasoline and Matches

Animatoren og tidligere ansat hos Twitter, Ian Padgham, blev opdaget på internettet og fik efterfølgende en stor opgave for den amerikanske sangerinde LeAnn Rimes.

Nogle musikvideoer skiller sig ud ved, at være nærmest hele biograffilm. Dette var Michael Jackson en af de første til, at gøre med hans musikvideo til sangen Thriller. Men musikvideoen til LeAnn Rimes nyeste sang, duetten ”Gasoline and Matches”, er også en der skiller sig ud – dog på en anden måde.

Musikvideoen er nemlig en animationsfilm, som er filmet med en iPhone og Vine applikationen. Videoen består samlet set af omkring 8.000 billeder og er en billig produktionsform i forhold til, hvad kunstnere i LeAnn Rimes kaliber er vant til. Det skriver Hollywoodreporter.com.

Padgham, der står bag produktionen af musikvideoen, håber at den kan være en inspiration for andre.

LeAnn Rimes synger i ”Gasoline and Matches” sammen med Matchbox-Twenty forsanger Rob Thomas og guitaristen Jeff Beck.

Du kan se den nye musikvideo herunder.

Mere til historien

Sangerinden, sangskriveren og skuespilleren LeAnn Rimes er mest kendt i Danmark for hendes medvirken i filmen Coyote Ugly, hvor hun også sang titelsangen Can’t Fight the Moonlight. LeAnn Rimes er ofte blevet sammenlignet med Patsy Cline, der også er hendes store idol.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer