Musikvideo produceret med iPhone og Vine app

En iPhone og Vine app er alt man behøver, når der skal produceres musikvideo – det er i hvert fald hvad der er brugt til LeAnn Rimes nyeste musikvideo.

Rob Thomas og LeAnn Rimes i videoen Gasoline and Matches

Rob Thomas og LeAnn Rimes i videoen Gasoline and Matches

Animatoren og tidligere ansat hos Twitter, Ian Padgham, blev opdaget på internettet og fik efterfølgende en stor opgave for den amerikanske sangerinde LeAnn Rimes.

Nogle musikvideoer skiller sig ud ved, at være nærmest hele biograffilm. Dette var Michael Jackson en af de første til, at gøre med hans musikvideo til sangen Thriller. Men musikvideoen til LeAnn Rimes nyeste sang, duetten ”Gasoline and Matches”, er også en der skiller sig ud – dog på en anden måde.

Musikvideoen er nemlig en animationsfilm, som er filmet med en iPhone og Vine applikationen. Videoen består samlet set af omkring 8.000 billeder og er en billig produktionsform i forhold til, hvad kunstnere i LeAnn Rimes kaliber er vant til. Det skriver Hollywoodreporter.com.

Padgham, der står bag produktionen af musikvideoen, håber at den kan være en inspiration for andre.

LeAnn Rimes synger i ”Gasoline and Matches” sammen med Matchbox-Twenty forsanger Rob Thomas og guitaristen Jeff Beck.

Du kan se den nye musikvideo herunder.

Mere til historien

Sangerinden, sangskriveren og skuespilleren LeAnn Rimes er mest kendt i Danmark for hendes medvirken i filmen Coyote Ugly, hvor hun også sang titelsangen Can’t Fight the Moonlight. LeAnn Rimes er ofte blevet sammenlignet med Patsy Cline, der også er hendes store idol.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Kineserne får Apple til at begrænse AirDrop

AirDrop er grundet "forkert brug" blevet begrænset i Kina. Senere bliver begrænsningen udrullet til alle Apple-brugere.

(mere…)
Fejlrettet iOS-version er frigivet

KORT NYT: Apple har frigivet iOS 16.1.1. Det er uklart om Wi-Fi fejlen er rettet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram