Mød Phoneblocks – mobilen der er modulbaseret

WEB-TV: Med Phoneblocks kan du udskifte et modul, hvis dette er i stykker eller forældet. Se nærmere i denne video, hvordan Phoneblocks fungerer.

Phoneblocks

Phoneblocks

Phoneblocks er en mobiltelefon, som er bygget op i moduler. Dette skal i sidste ende give mobilkøberne en højere fleksibilitet og længere levetid af telefonen.

Normalt kasserer de fleste mennesker deres smartphones når disse går i stykker, i hvert fald hvis det ikke lige er en skærm eller lignende der nemt kan skiftes. Men denne ”smid ud og køb nyt”-tendens er måske snart slut. Løsningen hedder måske Phoneblocks.

Phoneblocks er skabt af hollænderen Dave Hakkens, der designede Phoneblocks som afgangsprojekt på Design Academy Eindhoven. Missionen bag projektet var, at reducere mængden af elektronikskrot.

Med Phoneblocks kan du nøjes med, at udskifte de dele der er i stykker eller forældende. Dermed bliver det også billigere at være firstmover, da man så ikke behøver investere i nye telefoner hver eneste gang, men kan nøjes med nye komponenter.

Det er endnu uvist, hvornår den første modul-baserede telefon vil komme på markedet.

Du kan se nærmere på Phoneblocks i videoen herunder.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Google ejede Motorola havde selv gang i et lignende projekt, som de kaldte for ”Projekt Ara”. Men da de hørte om Phoneblocks viste de stor interesse. Og efterfølgende er de nu gået sammen med Dave Hakkens for, at udvikle en modultelefon i fællesskab.

Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

(mere…)
Mystik efter aflysning af Motorolas nye supermobiler

Kun få timer før lanceringen af Razr 2022 og X30 Pro aflyste Motorola uden forklaring begivenheden.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Motorola Razr 2022 kan blive forsinket

På trods af en officiel udmelding fra Motorola om at en ny Razr var på vej i 2022, ser det nu ud til at der er forsinkelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram