Mød Phoneblocks – mobilen der er modulbaseret

WEB-TV: Med Phoneblocks kan du udskifte et modul, hvis dette er i stykker eller forældet. Se nærmere i denne video, hvordan Phoneblocks fungerer.

Phoneblocks

Phoneblocks

Phoneblocks er en mobiltelefon, som er bygget op i moduler. Dette skal i sidste ende give mobilkøberne en højere fleksibilitet og længere levetid af telefonen.

Normalt kasserer de fleste mennesker deres smartphones når disse går i stykker, i hvert fald hvis det ikke lige er en skærm eller lignende der nemt kan skiftes. Men denne ”smid ud og køb nyt”-tendens er måske snart slut. Løsningen hedder måske Phoneblocks.

Phoneblocks er skabt af hollænderen Dave Hakkens, der designede Phoneblocks som afgangsprojekt på Design Academy Eindhoven. Missionen bag projektet var, at reducere mængden af elektronikskrot.

Med Phoneblocks kan du nøjes med, at udskifte de dele der er i stykker eller forældende. Dermed bliver det også billigere at være firstmover, da man så ikke behøver investere i nye telefoner hver eneste gang, men kan nøjes med nye komponenter.

Det er endnu uvist, hvornår den første modul-baserede telefon vil komme på markedet.

Du kan se nærmere på Phoneblocks i videoen herunder.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Google ejede Motorola havde selv gang i et lignende projekt, som de kaldte for ”Projekt Ara”. Men da de hørte om Phoneblocks viste de stor interesse. Og efterfølgende er de nu gået sammen med Dave Hakkens for, at udvikle en modultelefon i fællesskab.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

En Motorola-telefon med bøjelig skærm og tunede AI-funktioner er fremvist. Det er en spændende konceptmobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram