Mød Phoneblocks – mobilen der er modulbaseret

0

WEB-TV: Med Phoneblocks kan du udskifte et modul, hvis dette er i stykker eller forældet. Se nærmere i denne video, hvordan Phoneblocks fungerer.

Phoneblocks
Phoneblocks

Phoneblocks er en mobiltelefon, som er bygget op i moduler. Dette skal i sidste ende give mobilkøberne en højere fleksibilitet og længere levetid af telefonen.

Normalt kasserer de fleste mennesker deres smartphones når disse går i stykker, i hvert fald hvis det ikke lige er en skærm eller lignende der nemt kan skiftes. Men denne ”smid ud og køb nyt”-tendens er måske snart slut. Løsningen hedder måske Phoneblocks.

Phoneblocks er skabt af hollænderen Dave Hakkens, der designede Phoneblocks som afgangsprojekt på Design Academy Eindhoven. Missionen bag projektet var, at reducere mængden af elektronikskrot.

Med Phoneblocks kan du nøjes med, at udskifte de dele der er i stykker eller forældende. Dermed bliver det også billigere at være firstmover, da man så ikke behøver investere i nye telefoner hver eneste gang, men kan nøjes med nye komponenter.

Det er endnu uvist, hvornår den første modul-baserede telefon vil komme på markedet.

Du kan se nærmere på Phoneblocks i videoen herunder.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Google ejede Motorola havde selv gang i et lignende projekt, som de kaldte for ”Projekt Ara”. Men da de hørte om Phoneblocks viste de stor interesse. Og efterfølgende er de nu gået sammen med Dave Hakkens for, at udvikle en modultelefon i fællesskab.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer