LG Optimus G har ikke fået Android 4.4 KitKat

1

Der er ikke rullet Android 4.4 KitKat ud til Optimus G, oplyser LG.

LG Optimus G
LG Optimus G

De seneste par dage har nyheden om, at LG Optimus G er blevet opdateret til Android 4.4 KitKat, hos den lokale operatør Elisa i Estland, landets andenstørste teleselskab, floreret på nettet.

Nyheden spredte sig hurtigt via forskellige techsites og de sociale medier. Mange undrede sig over, at opdateringen ramte så lokalt, som tilfældet øjensynligt var.

Forklaringen på mystikken er, at historien var falsk. Der var blot tale om en opdateringen til 4G-understøttelse, hos Elisa, og ikke Android KitKat.

 – Over halvdelen af Android-brugerne har stadig Jelly Bean

Startede på Facebook

Nyheden startede på LGs egen Facebook-site i Estland, og kunder såvel som medier, kunne derfor ikke fortænkes i, at tro på validiteten. Opslaget er nu fjernet.

På Twitter bekræfter LG Nordic fra officiel side, at der var tale om falsk alarm.

Vi har på MereMobil.dk intet hørt fra vores kontakter hos LG om, at Optimus G ligger i kø til opdatering til Android 4.4 KitKat. Derimod har LG overfor os tidligere bekræftet, at LG G2 vil blive opdateret omkring slutningen af første kvartal 2014.

På nettet har der været en del rygter om, at denne update ville komme endnu tidligere, men disse oplysninger, har vi ikke kunne verificere.

Android 4.2.2 er på vej – udrulning er i gang

Vi har ikke kunne få oplysninger om opdateringsplaner for selskabets andre modeller.

Mere til historien

LG Optimus G var den første telefon i en genfødsel af LG som smartphone-brand. Den blev præsenteret i september 2012. Telefonen høstede stor ros verden over. Senere fulgte Nexus 4, LG G2 og ikke mindst LG Nexus 5, som alle har klaret sig rigtigt fornuftigt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer