iPad 6 og iPad Pro kommer angiveligt i 2014

0

Apple arbejder måske på to nye iPads til lancering i 2014; iPad 6 og iPad Pro. Der tales om 12.9” skærm og opløsninger på op til 4K.

Noget tyder på, at 2014 bliver året hvor vi ikke længere taler om HD-skærme, som det optimale på smartphones og tablets. Præcis som på fladskærms-TV, skal de mobile enheder nu have 4K-display, for at være rigtigt smarte.

Over det seneste stykke tid, har der været forskellige rapporter om nye større iPads. Blandt andet Wall Street Journal har skrevet om dette. Men én iPad på 12.9 tommer er ikke nok, faktisk skulle det blive til hele to styks næste år.

International Business Times (IBT) mener at vide fra deres kilder, at have fået bekræftet nye iPads i flere versioner.

Web-TV med købsguide: Hvilken iPad er bedst?

Apple iPad
Apple iPad

iPad 6 med Full HD

Den første udgave, der omtales som iPad 6, vil komme i april 2014. Denne får angiveligt 12.9” HD skærm med 2K-opløsning, altså med 2.000 linjer horisontalt, hvilket er det samme som Full HD (1920 x 1080 pixels). Til sammenligning har iPad Air 2048  x 1536 pixels på dens 9.7 tommer skærm.

Test: iPad Air – den ultimative tablet

Også Korean Times er med på historien om nye iPads. De citerer endda en af Apples underleverandører, for at udviklingsarbejdet er i gang.

Ifølge kilderne vil iPad 6 blive fulgt op af en iPad Pro i oktober 2014. Størrelsen vil fortsat være 12.9”, men opløsningen skulle blive 4K, også kendt som UHD (Ultra High Definition) der svarer til 3840 x 2160 pixels.

Apples træk mod større skærme og højere opløsning skulle blandt andet komme, fordi Samsung tidligere er blevet citeret for at sige, at de vil være verdens største leverandør af tablets, baseret på deres erfaringer fra smartphones, hvor de aktuelt er verdens største producent.

Kilder fra Korea Display Industry Association (KDIA) har sagt, at Samsung arbejder på OLED-skærme på 10 og 13 tommer, til brug i kommende Galaxy tablets i det kommende år.

iPads og tablets presser PC’eren i 2014

Mere til historien

Apple har ikke opfundet tablets, men i april 2010 introducerede de den første iPad, der siden har sat standarden for tablets til private såvel som virksomheder. Siden 2010 har Apple solgt mere end 170 millioner iPads.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer