Så udbredt er iOS 7 netop nu

0

Apple har nu frigivet den nyeste statistik for udbredelsen af iOS-version, iOS 7 – målt på besøg i App Store.

Udbredelsen af Apples iOS 7 (Kilde: Apple)
Udbredelsen af Apples iOS 7 (Kilde: Apple)

Apples seneste statistik fra App Store afslører, at næsten 3 ud af 4 kompatible enheder, nu har den nyeste iOS-version, iOS 7, installeret. Helt præcist er iOS 7 installeret på 74 procent af de enheder, som understøtter versionen. Det skriver CNET.com.

Dette er en stigning på 10 procent siden oktober måned, hvor seneste statistik blev offentliggjort. Apple frigav iOS 7 onsdag den 18. september 2013.

De to nyeste iPhones, iPhone 5S og iPhone 5C, samt Apples iPad Air er de enheder, som har iOS 7 installeret fra salgsæsken af.

Statistikken fra Apple viser også, at det er 22 procent af alle App Store-brugerne, som har iOS 6 installeret.

Dette gør også, at der kun er 4 procent af de iOS-enheder, som besøger App Store, der har en ældre iOS-version installeret end iOS 6.

Af alle softwareversioner er iOS 7 den, som har haft den hurtigste udbredelse. Ifølge tal fra analysefirmaet Chitika, så havde mere end 50 procent af Apple-brugerne downloadet iOS 7 den første uge.

Hvis man sammenligner med det konkurrerende styresystem Android, så er de lidt længere tid om, at få udrullet deres nyeste versioner. Den nyeste Android-version, Android 4.4 KitKat, er efter en måneds tid kun installeret på 1,1 procent enheder – og der er netop bekræftet at Android 4.4.1 er på vej til Nexus 5-enheder.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at Apple er den mobilproducent, der er allerbedst til at få deres brugere til, at opdatere deres enheder. Under udviklerkonferencen WWDC i juni måned kunne Apples CEO Tim Cook fortælle, at hele 93 procent af alle aktive iOS-enheder havde iOS 6 installeret. iOS blev frigivet i efteråret 2012.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer