Hjælp med udviklingen af applikationen Byvejret

Er du iOS-bruger og går du bare en lille smule op i hvordan det danske vejr arter sig, så kender du sikkert applikationen Byvejret. Nu kan du komme med inputs til nye funktioner.

byvejret2

Byvejret iPhone applikation

Applikationen Byvejret har i version 2.0 fået et friskere og mere simpelt udseende, men det er ikke nok. Nu vil Woerk, firmaet bag applikationen, inddrage brugerne så der kan optimeres på flere punkter.

Byvejret er en af de mest downloadede og brugte iOS-applikationer, og folkene bag, vil gerne forblive i “top of mind”. Woerk vil nu gerne blive klogere på, hvilke formål brugerne har med applikationen – brugerne skal være en del af videreudviklingen af app’en.

– ”Jeg er så priviligeret, at have en flok kolleger, der har arbejdet målrettet og professionelt med app-udviklingen siden den spæde start for ca. fem år siden. Selvom du har produceret nogle af Danmarks mest benyttede apps, kender de ikke alle vores hundrede tusinder brugere af Byvejret, som har mange forskellige formål med at bruge vejrudsigterne. Det er også vigtigt at få viden om, hvordan de anvendes på de forskellige telefonmodeller,” fortæller Klaus Christensen, direktør i Woerk, til MereMobil.dk.

Der er jo ingen tvivl om, at sejlere, sportsudøvere m.fl. alle bruger applikationen forskelligt, og de forskellige features. Derfor ønsker Woerk at få større indblik i de forskellige typer af brug.

Du kan være med

Har du lyst til, at hjælpe Woerk i udviklingen af nye funktioner og features til Byvejret – eller forbedre de der er. Så skal du blot melde dig på deres Facebookside, som vil blive kommunikationsplatformen, hvor du kan skrive idéer og ønsker til ændringer.

Har du julestress og ikke lige tankerne på Byvejret netop nu, så er projektet ikke noget, som slutter i nær fremtid. Woerk forventer, at de vil arbejde på Byvejret de næste mange år, og der vil gå nogle måneder inden næste store opdatering. Woerk håber på flest mulige inputs, så de derefter kan prioriterer disse.

– ”Vi planlægger at arbejde med opdatering af grafik, funktioner m.m., men først i starten af marts måned og de nye ting vil først være ude ved brugerne i slutningen af marts,” lyder det fra Klaus Christensen.

http://www.youtube.com/watch?v=i40ue-QF68w

Byvejret iPhone applikation

Byvejret iPhone applikation

Mere til historien

Byvejret har været en af de mest downloadede applikationer til iOS-platformen gennem længere tid, men der har endnu ikke været en Android-version.

Men Android-brugerne kan godt begynde at glæde sig, for der vil i løbet af et par uger være en Android-version klar til download i Google Play Store. Det oplyser Klaus Christensen til MereMobil.dk.

Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram