Første Tomb Raider er nu klar til iOS

Action klassikeren Tomb Raider er nu tilbage i første version – denne gang på iPhone og iPad.

Tomb Raider

Tomb Raider

Den fiktive britiske arkæolog, Lara Croft, som var hovedpersonen i det populære computerspil tilbage fra 1996 og frem, er nu klar på nye eventyr.

Da Tomb Raider var på sidst højeste var det Core Design, som ikke længere eksisterer, der udviklede spillet til både PC, PlayStation og Sega Saturn tilbage i 1996. Dengang blev spillet en massiv succes, og bød på både action og eventyr, der dengang var banebrydende.

Efterfølgende blev Lara Croft et ikon i spilverdenen i flere versioner, og to Hollywood-film, hvor Angelina Jolie spillede hovedrollen.

Tidligere i år blev Lara Croft så ”født på ny”, da Crystal Dynamics og Square Enix forsøgte sig med et ambitiøst actionspil, men nu er Lara Croft atter klar som Tomb Raider. Det er Square Enix, som har gjort det allerførste Tomb Raider-spil tilgængeligt til iOS-platformen. Det skriver Gamer.no.

Tomb Raider spillene har igennem årene været inspiration til mange nyere computer- og PlayStationspil, og nu er det første spil altså klar til iOS-enheder.

Du kan downloade Tomb Raider I for syv kroner til både iPad og iPhone i Apples App Store.

Mere til historien

Lara Croft og Tomb Raider universet blev skabt af Toby Gard. Lara Croft er af Guinness Rekordbog blevet anerkendt, som den mest vellykkede menneskelige heltinde i et computerspil.

Læs også: Tilbehør gør din iPhone til en spillekonsol

Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Apple tillader i nær fremtid apps uden om App Store

Det bliver måske snart muligt, at downloade apps på iPhone fra en anden appbutik end App Store, forlyder det.

(mere…)
Årets mest downloaded spil og apps i Apples App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, som har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Apple klargør til side-loading af apps

En kommende EU-lovgivning har bestemt, at Apple skal åbne konkurrence app-butikker på iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram