Få hjælp til at huske p-pillen med ny applikation

0

Du kan med applikationen ”Min P-pille” holde styr på, om du har taget din P-pille, og få hjælp til at huske pillen hver eneste dag.

Husk dine P-piller
Husk dine P-piller

Fik jeg taget P-pillen i morges? Mange kvinder kender måske dette dilemma og ved, at der nemt kan gå kludder i om, man egentlig har husket at tage P-pillen eller ej.

Men nu kan du få hjælp på smartphonen, for en ny applikation hjælper dig med, at huske på at tage dagens pille. Inden du kan bruge applikationen skal du oprette dig, som bruger med navn og email.

Derefter er applikationen klar til at blive brugt, og den fungerer i al sin enkelthed ved, at du får en notifikation hver dag om, at du skal huske at tage din P-pille. Når du har taget den, skal du så ”swipe” til højre på ”taget”, ligesom du også skal markere ”start” når du tager hul på en ny pakke. Det skriver DR.dk.

Applikationen fungerer også, som et stopur, der holder styr på hvornår du tog den sidste pille, samt hvor mange dage der er til, at du skal holde pause.

Imran Rashid, som er idémanden til applikationen, håber det i fremtiden kan blive muligt, at registrere forbruget løbende, og lægen kan få besked når recepten skal fornys.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer