Få hjælp til at huske p-pillen med ny applikation

Du kan med applikationen ”Min P-pille” holde styr på, om du har taget din P-pille, og få hjælp til at huske pillen hver eneste dag.

Husk dine P-piller

Husk dine P-piller

Fik jeg taget P-pillen i morges? Mange kvinder kender måske dette dilemma og ved, at der nemt kan gå kludder i om, man egentlig har husket at tage P-pillen eller ej.

Men nu kan du få hjælp på smartphonen, for en ny applikation hjælper dig med, at huske på at tage dagens pille. Inden du kan bruge applikationen skal du oprette dig, som bruger med navn og email.

Derefter er applikationen klar til at blive brugt, og den fungerer i al sin enkelthed ved, at du får en notifikation hver dag om, at du skal huske at tage din P-pille. Når du har taget den, skal du så ”swipe” til højre på ”taget”, ligesom du også skal markere ”start” når du tager hul på en ny pakke. Det skriver DR.dk.

Applikationen fungerer også, som et stopur, der holder styr på hvornår du tog den sidste pille, samt hvor mange dage der er til, at du skal holde pause.

Imran Rashid, som er idémanden til applikationen, håber det i fremtiden kan blive muligt, at registrere forbruget løbende, og lægen kan få besked når recepten skal fornys.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.

Sundheds- og kørekort apps beder dig tage stilling

Du kan modtage påmindelser om, at tage stilling til organdonation, når du er i kontakt med det offentlige eller via sundheds- og kørekortapp.

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram