Få hjælp til at huske p-pillen med ny applikation

Du kan med applikationen ”Min P-pille” holde styr på, om du har taget din P-pille, og få hjælp til at huske pillen hver eneste dag.

Husk dine P-piller

Husk dine P-piller

Fik jeg taget P-pillen i morges? Mange kvinder kender måske dette dilemma og ved, at der nemt kan gå kludder i om, man egentlig har husket at tage P-pillen eller ej.

Men nu kan du få hjælp på smartphonen, for en ny applikation hjælper dig med, at huske på at tage dagens pille. Inden du kan bruge applikationen skal du oprette dig, som bruger med navn og email.

Derefter er applikationen klar til at blive brugt, og den fungerer i al sin enkelthed ved, at du får en notifikation hver dag om, at du skal huske at tage din P-pille. Når du har taget den, skal du så ”swipe” til højre på ”taget”, ligesom du også skal markere ”start” når du tager hul på en ny pakke. Det skriver DR.dk.

Applikationen fungerer også, som et stopur, der holder styr på hvornår du tog den sidste pille, samt hvor mange dage der er til, at du skal holde pause.

Imran Rashid, som er idémanden til applikationen, håber det i fremtiden kan blive muligt, at registrere forbruget løbende, og lægen kan få besked når recepten skal fornys.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram