Blendede dyr bringer dig gennem nyt mobilspil

Et nyt dansk spilfirma er klar til at erobre verdens spil-hungrende smartphone-brugere, med deres nye mobilspil. Spillet hedder Blendimals og er inspireret af klassikerne Lemmings og Lost Vikings.

Danskudviklet spil Blendimals

Danskudviklet spil Blendimals

Det nye danske spilfirma Exploding Cow er klar med et nyt mobilspil, som både er enkelt og vanedannende. Spillet er et platformspil, som er fyldt med fjollede dyr, nostalgi og humor, da du kan lave dine egne dyrearter ved at blende disse sammen – hvor dyrenes egenskaber kombineres.

Så for at klare banerne optimalt skal du blende de rigtige dyr, til den enkelte bane, sammen. Så skal der smadres kampesten, er det en god idé at tage næsehornet, og skal der også hoppes i samme bane, så er en kombination af næsehornet og kaninen en rigtig god idé. Jo længere du når – jo flere dyr må du blende sammen. Den enkelte bane er gennemført, når man når frem til raketstolen, som hjælper dyrene det sidste stykke til det endelige mål – månen.

Der er seks forskellige dyr, som hver har deres egen unikke egenskab, og der er mere end 30 baner, som blot venter på du gennemfører dem.

Da jeg prøvede Blendimals var min første tanke, at noget af det der fangede en masse ved Angry Birds sagtens kunne gå igen, men spilfirmaet fortæller selv, at de har deres inspiration fra klassikerne Lemmings og Lost Vikings.

Fra starten af kommer Blendimals kun til iPad og iPhone, men der er planer om en Android-version også, det er dog endnu uvist hvornår denne er klar.

Du kan downloade Blendimals for 13 kroner i Apples App Store til iPad, mens iPhone-versionen koster 7 kroner.

Danskudviklet spil Blendimals

Danskudviklet spil Blendimals

Mere til historien

Blendimals startede som et browserspil, der var produceret på DADIU-produktionen tilbage i foråret 2011. Siden dengang er spillet nu blevet videreudviklet til iOS-platformen, samt tilføjet nye baner og features. Fra det oprindelige DADIU-team er fire af personerne nu gået sammen i Exploding Cow – holdet bag det nye Blendimals.

For at spille Blendimals skal du have en iPhone 4 og opefter, ligesom Blendimals HD (iPad-versionen) ikke virker til den første generation af iPad.

Læs mere om Blendimals her.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Hele iPhone 16-serien får måske Action Knap

RYGTE: Det ventes at den almindelige iPhone 16 og iPhone 16 Plus får Action Knap, og derved udgår den gamle mute-knap.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram