Blendede dyr bringer dig gennem nyt mobilspil

Et nyt dansk spilfirma er klar til at erobre verdens spil-hungrende smartphone-brugere, med deres nye mobilspil. Spillet hedder Blendimals og er inspireret af klassikerne Lemmings og Lost Vikings.

Danskudviklet spil Blendimals

Danskudviklet spil Blendimals

Det nye danske spilfirma Exploding Cow er klar med et nyt mobilspil, som både er enkelt og vanedannende. Spillet er et platformspil, som er fyldt med fjollede dyr, nostalgi og humor, da du kan lave dine egne dyrearter ved at blende disse sammen – hvor dyrenes egenskaber kombineres.

Så for at klare banerne optimalt skal du blende de rigtige dyr, til den enkelte bane, sammen. Så skal der smadres kampesten, er det en god idé at tage næsehornet, og skal der også hoppes i samme bane, så er en kombination af næsehornet og kaninen en rigtig god idé. Jo længere du når - jo flere dyr må du blende sammen. Den enkelte bane er gennemført, når man når frem til raketstolen, som hjælper dyrene det sidste stykke til det endelige mål – månen.

Der er seks forskellige dyr, som hver har deres egen unikke egenskab, og der er mere end 30 baner, som blot venter på du gennemfører dem.

Da jeg prøvede Blendimals var min første tanke, at noget af det der fangede en masse ved Angry Birds sagtens kunne gå igen, men spilfirmaet fortæller selv, at de har deres inspiration fra klassikerne Lemmings og Lost Vikings.

Fra starten af kommer Blendimals kun til iPad og iPhone, men der er planer om en Android-version også, det er dog endnu uvist hvornår denne er klar.

Du kan downloade Blendimals for 13 kroner i Apples App Store til iPad, mens iPhone-versionen koster 7 kroner.

Danskudviklet spil Blendimals

Danskudviklet spil Blendimals

Mere til historien

Blendimals startede som et browserspil, der var produceret på DADIU-produktionen tilbage i foråret 2011. Siden dengang er spillet nu blevet videreudviklet til iOS-platformen, samt tilføjet nye baner og features. Fra det oprindelige DADIU-team er fire af personerne nu gået sammen i Exploding Cow – holdet bag det nye Blendimals.

For at spille Blendimals skal du have en iPhone 4 og opefter, ligesom Blendimals HD (iPad-versionen) ikke virker til den første generation af iPad.

Læs mere om Blendimals her.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
Så store batterier har iPhone 14-serien

Det er nu spottet, hvor store batterier den nye iPhone 14-serie kommer med.

(mere…)
iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram