Bliver Spotify gratis på mobilen?

1

Rygte: Skal man tro nogle af de nyeste rygter, så vil Spotify i denne uge lancere en gratisversion til smartphones.

Spotify
Spotify

Opdatering: Spotify er nu gratis – vi har testet tjenesten

Skal du bruge streamingtjenesten Spotify på mobilen, så skal du i dag være betalende abonnent ellers har du ikke adgang til tjenesten. Men skal man tro de nyeste rygter, så vil dette måske snart ændre sig. Det forlyder nemlig, at Spotify senere denne uge vil præsentere en gratis mobilversion. Det skriver Wall Street Journal.

Spotify og andre streamingtjenester bryder loven

Helt præcist skulle gratisversionen blive præsenteret ved et pressemøde onsdag den 11. december 2013, hvis man skal tro TechCrunch.com, som skriver de har det fra en kilde.

Det forventes, at den kommende gratis mobilversion vil fungere på samme måde, som desktop-versionen gør i dag, hvor der er reklamer mellem sangene. Desuden vil der være andre begrænsninger i tjenesten.

Vi er klogere på onsdag, om der er en gratisversion af Spotify på vej til mobilen.

Mere til historien

Spotify er en svensk musiktjeneste og danskerne har for alvor taget streamingtjenesten til sig, som har mere end halvdelen af det danske marked når det kommer til streaming af musik. Spotify er klart danskernes foretrukne over konkurrenterne Wimp, TDC Play m.fl. Det viste en undersøgelse, som Epinion lavede for DR Medieforskning tidligere i år.

Du kan også lytte til vores Podcast, iTunes forandrede musikken for altid, som handler om skiftet til digital musik.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer