Apples iOS slog Android på Black Friday

Android er klart størst når, det kommer til markedsandele, men det var iOS-platformen, der dominerede den amerikanske Black Friday.

Apple iPhone 5C

Apple iPhone 5C (Foto: Apple)

Det er muligt, at Android har større markedsandel end Apples iOS, men når det kommer til den årlige ”Black Friday”, så er Apple altså fortsat foran.

Nye tal fra IBM Benchmark viser, at Apples brugere brugte flere penge i gennemsnit på Black Friday.

iOS-brugere købte i gennemsnit for 127,92 dollar per bestilling, mens Android-brugere ”kun” brugte 105,20 dollar per bestilling. Det skriver Macrumors.com.

iOS-brugere brugte ikke alene nok penge, men stod faktisk også for 18,1 procent af al online-trafikken, mens Android-brugere kun stod for 3,5 procent – til trods for deres større markedsandele.

Dataene er indsamlet fra salg på 800 amerikanske detail-butikkers hjemmesider til IBM Benchmarks rapport.

Mere til historien:

Black Friday er en amerikansk tradition, som vi Danmark åbenbart er ved at tage til os. Ligesom Valentines Day, Halloween m.v. så er det butikkerne, som ser en fordel i at for-danske disse amerikanske traditioner.

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, som altid finder sted den fjerde torsdag i november, og kendetegnes ved det er starten på årets”jule-shopping”. Og det hedder Black Friday, da mange forretninger får en af deres bedste omsætninger denne dag – og i regnskaber er overskud skrevet med sort, mens underskud er rødt.

Elgiganten er en af de butikskæder, som herhjemme også afholder Black Friday, dette foregår dog online. Du kan læse nærmere her, hvordan Elgiganten afholder Black Friday.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram