Android 4.4.1 med kamerafix på vej til Nexus 5

Nexus 5 bliver snart opdateret til Android 4.4.1, der inkluderer fejlrettelser til kameraet.

Nexus 5 er en fremragende Android-smartphone, den hidtil bedste i Nexus-serien, men som vi beskrev i vores store Nexus 5-anmeldelse, så har kameraet nogle udfordringer.

Det kan være vanskeligt, at tage rigtigt gode billeder, da telefonen nogle gange er langsom om at fange fokus – særligt når mørket falder på. Vi opdagede også, at hvidbalancen heller ikke var helt så præcis, som man kunne forvente.

Google har tilsyneladende også fået øje på disse problemstillinger. The Verge skriver, at en opdatering til Android 4.4.1 er på vej ud til Nexus 5 i kommende dage.

- Android 4.4.1 måske allerede på vej

Den nye udgave skulle løse problemerne omkring kameradelen, så den efterfølgende vil fungere betydeligt bedre.

Billederne fra Nexus 5 vil have mere livlige farver og en smule bedre kontrast, og så skulle det være slut med flere forsøg, for at få telefonen til at sætte fokus rigtigt.

Web-TV: Se testen af Nexus 5

Hvornår opdateringen når ud til de Nexus-telefoner, som er solgt i Danmark ved vi ikke, men skriv meget gerne en kommentar i feltet herunder, eller kontakt os, hvis du pludselig ser den på din telefon.

Mere til historien

Det er LG der har produceret både Nexus 4 og Nexus 5. Den første Nexus-telefon hed Nexus One. Her var det HTC der stod bag hardwaren.

Læs også
- Over halvdelen af Android-brugerne har Jelly Bean

Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram