Android 4.4.1 med kamerafix på vej til Nexus 5

Nexus 5 bliver snart opdateret til Android 4.4.1, der inkluderer fejlrettelser til kameraet.

Nexus 5 er en fremragende Android-smartphone, den hidtil bedste i Nexus-serien, men som vi beskrev i vores store Nexus 5-anmeldelse, så har kameraet nogle udfordringer.

Det kan være vanskeligt, at tage rigtigt gode billeder, da telefonen nogle gange er langsom om at fange fokus – særligt når mørket falder på. Vi opdagede også, at hvidbalancen heller ikke var helt så præcis, som man kunne forvente.

Google har tilsyneladende også fået øje på disse problemstillinger. The Verge skriver, at en opdatering til Android 4.4.1 er på vej ud til Nexus 5 i kommende dage.

- Android 4.4.1 måske allerede på vej

Den nye udgave skulle løse problemerne omkring kameradelen, så den efterfølgende vil fungere betydeligt bedre.

Billederne fra Nexus 5 vil have mere livlige farver og en smule bedre kontrast, og så skulle det være slut med flere forsøg, for at få telefonen til at sætte fokus rigtigt.

Web-TV: Se testen af Nexus 5

Hvornår opdateringen når ud til de Nexus-telefoner, som er solgt i Danmark ved vi ikke, men skriv meget gerne en kommentar i feltet herunder, eller kontakt os, hvis du pludselig ser den på din telefon.

Mere til historien

Det er LG der har produceret både Nexus 4 og Nexus 5. Den første Nexus-telefon hed Nexus One. Her var det HTC der stod bag hardwaren.

Læs også
- Over halvdelen af Android-brugerne har Jelly Bean

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram