Her er årets populæreste iPhone-apps i 2013

HITLISTE: Apple er i gang med, at lukke ned for 2013 og har i den forbindelse frigivet listen over årets mest downloadede iPhone-apps. Se listen her.

Best of Apple App Store 2013

Best of Apple App Store 2013

2013 lakker mod enden, hvilket gør, at de fleste reflekterer over året der er gået, hvilket også er  tilfældet med de forskellige firmaer i mobilbranchen. Det er alt lige fra events, applikationer, årets resultater, bedste produkter og meget andet.

Apple er også med. De har frigivet deres liste over de mest downloadede applikationer i App Store til både iPad og iPhone, samt selvfølgende de mest hentede sange og albums i iTunes Store. Du kan se de mest populære titler i iTunes Store her.

Ser man på listerne, både for gratis- og betalingsapplikationerne, er der lidt forskel på hvilke applikationer, man downloader på iPhone, i forhold til iPad. Vi har her samlet listen over de mest populære, både gratis og betalings apps, til iPhone.

Top 15: Årets hit-apps på iPad i 2013

Det er tydeligt, at se iPhone-brugere er meget online. Alene på top 15 over gratis-applikationerne er otte sociale netværk eller tjenester, hvor man er social på den ene eller anden måde.

  Top 15: Gratis Apps Top 15: Betalings Apps
01 Candy Crush Saga Pou
02 YouTube Minecraft – Pocket Edition
03 Snapchat InstaWeather Pro
04 Google Maps Bloons TD 5
05 Instagram Sleep Cycle alarm clock
06 Temple Run 2 Week Calendar
07 Facebook Big Day – Event Countdown
08 Skype for iPhone Flightradar 24 Pro
09 Facebook Messenger Camera+
10 4 Pics 1 Word Angry Birds Star Wars
11 Spotify Backflip Madness
12 Vine Afterlight
13 Grusomme Mig Endomondo Sports Tracker Pro
14 Viber Sleep Talk Recorder
15 Hay Day Plague Inc.

Mere til historien

Foruden de mest hentede sange, albums, applikationer m.v. så har Apple også haft deres ansatte til at udvælge deres favoritter i 2013.

Det blev applikationen Duolingo, som blev årets iPhone App og Ridiculous Fishing blev årets iPhone spil.

Læs også:

BAGGRUND: Apple skabte en ny industri med App Store

 


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.