Smartphones kommer stadig i 3G og 4G-udgaver

4G bliver ikke endnu standarden i alle nye smartphones. Der vil fortsat komme 3G og 4G-udgaver af de samme produkter.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 blev født med 4G fra starten.

Da Samsung i 2012 lancerede Galaxy S III var det i en version, der kun fungerede på 2G og 3G-nettene. Senere på året fulgte Samsung op med en 4G-version af den samme smartphone.

Forbrugerne skal ikke regne med, at det er sidste gang, at en producent sender to udgaver af samme telefon på gaden, og der går et stykke tid, inden alle enheder har 4G

- ”Jeg tror vi fortsat i en periode vil se at der lanceres 3G og 4G produkter side om side. 4G vil typisk komme som standard i high-end produkter, mens 3G vil være standarden for de billigere telefoner. I Samsung vil vi på udvalgte modeller tilbyde både en 3G og 4G-variant,” fortæller Samsungs danske landechef Claus Holm i teknologimagasinet MereMobil, der udkommer som podcast.

- Lyt: Podcast #01 – Her er fremtiden for 4G

Ud over valgfrihed for kunderne er der også økonomi bag.

- ”I en smartphone til f.eks. 699 kroner er det ikke muligt inden for den pris, at integrere 4G. Det hænger sammen med, at 4G-chippen er dyrere at implementere end 3G. Årsagen er blandt andet, at der fortsat produceres langt flere 3G-chipsets hvilket presser prisen ned,” forklarer Claus Holm.

- 10 ting du ikke vidste om 4G

Samsung Galaxy S4, der kom i foråret 2013, var født med både 2G, 3G og 4G LTE.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram