Smartphones kommer stadig i 3G og 4G-udgaver

4G bliver ikke endnu standarden i alle nye smartphones. Der vil fortsat komme 3G og 4G-udgaver af de samme produkter.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 blev født med 4G fra starten.

Da Samsung i 2012 lancerede Galaxy S III var det i en version, der kun fungerede på 2G og 3G-nettene. Senere på året fulgte Samsung op med en 4G-version af den samme smartphone.

Forbrugerne skal ikke regne med, at det er sidste gang, at en producent sender to udgaver af samme telefon på gaden, og der går et stykke tid, inden alle enheder har 4G

– ”Jeg tror vi fortsat i en periode vil se at der lanceres 3G og 4G produkter side om side. 4G vil typisk komme som standard i high-end produkter, mens 3G vil være standarden for de billigere telefoner. I Samsung vil vi på udvalgte modeller tilbyde både en 3G og 4G-variant,” fortæller Samsungs danske landechef Claus Holm i teknologimagasinet MereMobil, der udkommer som podcast.

Lyt: Podcast #01 – Her er fremtiden for 4G

Ud over valgfrihed for kunderne er der også økonomi bag.

– ”I en smartphone til f.eks. 699 kroner er det ikke muligt inden for den pris, at integrere 4G. Det hænger sammen med, at 4G-chippen er dyrere at implementere end 3G. Årsagen er blandt andet, at der fortsat produceres langt flere 3G-chipsets hvilket presser prisen ned,” forklarer Claus Holm.

10 ting du ikke vidste om 4G

Samsung Galaxy S4, der kom i foråret 2013, var født med både 2G, 3G og 4G LTE.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram