Foldercam - et app-hit kræver én god idé

Du skal kun få én enkelt god idé. Hør hvordan den nye danske app Foldercam blev til.

Foldercam

Screenshot fra Foldercam.

Foldercam er en nyudviklet dansk applikation til iPhone og iPad, der løser problemet med kaos i kamerarullen, hvor det altid er næsten umuligt at finde præcis det foto man leder efter. Foldercam supplerer iPhonens egen kameradel og gør det muligt, at tage fotos direkte ned i en fordefineret mappe. Med andre ord, så organiseres billederne med ét klik.

Idéen er så simpel, at det er utroligt ingen har fået idéen tidligere. Men den viser også, at der kun skal én god idé, som alle kan forstå, og som der løser et behov, til at være nomineret til internationalt hit-potentiale.

I nedenstående web-TV indslag fortæller idémanden Bo Tegner, hvordan Foldercam opstod.

Du kan hente Foldercam i iTunes Store til 7 kroner. App'en er lige nu nummer 5 i bedst-sælgende kategorien under "Foto og video" og i brugerne har p.t. givet Foldercam 5,5 ud af 6,0 stjerner. Du kan læse mere her....

Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
iPhone og Android-telefoner kan dele opladere fra 2024

Apple skal indføre USB-C på iPhone, hvis de vil markedsføre og sælge telefonen i de europæiske lande. Meldingen kommer fra Europa Parlamentet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram