Foldercam - et app-hit kræver én god idé

Du skal kun få én enkelt god idé. Hør hvordan den nye danske app Foldercam blev til.

Foldercam

Screenshot fra Foldercam.

Foldercam er en nyudviklet dansk applikation til iPhone og iPad, der løser problemet med kaos i kamerarullen, hvor det altid er næsten umuligt at finde præcis det foto man leder efter. Foldercam supplerer iPhonens egen kameradel og gør det muligt, at tage fotos direkte ned i en fordefineret mappe. Med andre ord, så organiseres billederne med ét klik.

Idéen er så simpel, at det er utroligt ingen har fået idéen tidligere. Men den viser også, at der kun skal én god idé, som alle kan forstå, og som der løser et behov, til at være nomineret til internationalt hit-potentiale.

I nedenstående web-TV indslag fortæller idémanden Bo Tegner, hvordan Foldercam opstod.

Du kan hente Foldercam i iTunes Store til 7 kroner. App'en er lige nu nummer 5 i bedst-sælgende kategorien under "Foto og video" og i brugerne har p.t. givet Foldercam 5,5 ud af 6,0 stjerner. Du kan læse mere her....

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Hurtigere levering af iPhone 14 Pro

Det er blevet hurtigere at få en iPhone 14 Pro i hånden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram