Foldercam – et app-hit kræver én god idé

0

Du skal kun få én enkelt god idé. Hør hvordan den nye danske app Foldercam blev til.

Foldercam
Screenshot fra Foldercam.

Foldercam er en nyudviklet dansk applikation til iPhone og iPad, der løser problemet med kaos i kamerarullen, hvor det altid er næsten umuligt at finde præcis det foto man leder efter. Foldercam supplerer iPhonens egen kameradel og gør det muligt, at tage fotos direkte ned i en fordefineret mappe. Med andre ord, så organiseres billederne med ét klik.

Idéen er så simpel, at det er utroligt ingen har fået idéen tidligere. Men den viser også, at der kun skal én god idé, som alle kan forstå, og som der løser et behov, til at være nomineret til internationalt hit-potentiale.

I nedenstående web-TV indslag fortæller idémanden Bo Tegner, hvordan Foldercam opstod.

Du kan hente Foldercam i iTunes Store til 7 kroner. App’en er lige nu nummer 5 i bedst-sælgende kategorien under “Foto og video” og i brugerne har p.t. givet Foldercam 5,5 ud af 6,0 stjerner. Du kan læse mere her….

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer