Forsinkes lanceringen af Sony Xperia Z2?

Der er i disse dage skriverier om, at Sony Xperia Z2 bliver forsinket indtil slut april eller maj, men Sony Mobile Danmark afviser.

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Sony offentliggjorde deres næste flagskibsmodel Xperia Z2 under årets Mobile World Congress. Efter årets mobilkonference var meldingen, at Xperia Z2 rammer det danske marked omkring den 11. april, hvilket ventes at være samme dag Samsung Galaxy S5 rammer de danske butikker.

Sony Xperia Z2 og SmartBand – salgsstart og pris

Mens udvalgte markeder i Asien og Europa måske allerede får den i handlen i slutningen af marts.

Men nu rygtes det, at Sonys topmodel forsinkes og først kommer i handlen i enten slut april eller først i maj måned. Det skriver blandt andet Technologytell.com. Rygterne bunder i, at Xperia Z2 Tablet er landet i handlen i butikker i Hong Kong uden følgeskab af Xperia Z2, hvor det nu oplyses den rammer markedet i løbet af april.

Meldingen fra Sony Mobile Danmark er dog klar og her ventes ingen forsinkelse på lanceringen.

WEB-TV: Sony Xperia Z2 – se Sonys nye supermobil

– ”Nej, det har jeg ikke hørt noget om. Vi arbejder stadig udfra samme lanceringsplan i Danmark, som vi hele tiden har gjort,” oplyser Sony Mobile Danmark til MereMobil.dk.

Xperia Z2 kommer altså fortsat til salg i Danmark omkring den 11. april til en vejledende pris på omkring 5.500 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Sony Xperia Z2 kommer i farverne sort, hvid og lilla, om alle farver bliver tilgængelige hos alle forhandlere/teleselskaber er endnu uvist.

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram