Hvorfor mangler Pixel-telefonerne funktioner i Danmark?

PODCAST: Hvorfor virker Pixel Screenshots ikke i Danmark, og vil Google droppe Pixel-serien, hvis ikke den sælger nok? Det har jeg spurgt Google om.

Podcast MereMobil.dk

Da jeg fik Pixel 9-serien i hånden, så jeg rigtig meget frem til særligt én af de nye AI-funktioner. Skuffelsen var stor, da jeg opdagede, at funktionen ikke var tilgængelig i Danmark.

Det handler om Pixel Screenshots, en app baseret på kunstig intelligens (AI), som kan organisere ens screenshots. Med Pixel Screenshots bliver det lettere at finde screenshots af f.eks. gaver, som man har taget som et “notat” til sig selv.

Det er nu lykkedes mig at få fat på Google i Danmark. I denne episode af podcasten fortæller og forklarer Jesper Vangkilde, kommunikationschef for Google og YouTube i Danmark, hvad årsagen er til, at blandt andet Pixel Screenshots ikke er tilgængelig i Danmark.

Ved samme lejlighed, når nu Jesper Vangkilde alligevel var gæst, stillede jeg flere spørgsmål. Vi taler blandt andet om fremtiden for kunstig intelligens.

I interviewet fortæller Google-chefen også om, hvad Googles planer er for Pixel-serien på det danske marked, og du kan blive klogere på, hvad tankerne er bag chatbotten Gemini Live.

Hør episoden her

🔈 LYT PÅ: Spotify | Apple Music | Podimi

Du kan lytte til episoden på alle podcastplatforme og apps ved at søge efter ‘meremobil’. Du kan også bruge linket og afspilleren herunder eller finde podcastkanalen på YouTube.

Jeg håber, at du vil lytte med.

Mere til historien

Her finder du min video med anmeldelsen af Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL.

Apple Podcasts understøtter nu transskription nu på dansk

Danmark er for en gangs skyld blevet prioriteret, når det gælder understøttelse af sprog og dansk.

(mere…)
Pixel Watch 3 er nu i den rigtige størrelse | Test

TEST: Google har lyttet til brugernes kritik af størrelsen på Pixel Watch 2. Lad os se om resten også er perfekt. Her er min Pixel Watch 3 test.

(mere…)
Pixel 9, Gemini Live og ‘jagt’ på en Google-chef

PODCAST: Her er min mening om Pixel 9. Du får også en demo af Gemini Live. Og så går jeg på "jagt" efter en Google-chef.

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
Google Pixel 9 Pro Fold folder sig ikke nok ud | Test

TEST: Pixel 9 Pro Fold og Samsung Galaxy Z Fold6 minder rigtigt meget om hinanden. Begge lider af umoden teknologi.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram