Samsung Galaxy S25 Ultra spottet på Geekbench

Det ligner, at Samsung er godt i gang med at teste den kommende Galaxy S25 Ultra, som er spottet på Geekbench.

Samsung_Galaxy_S24_Ultra_street
Samsung Galaxy S24 Ultra fylder godt i hånden – og vi forventer Galaxy S25 Ultra vil fylde mindst ligeså meget i hånden. (Foto: MereMobil.dk)

Vi forventer, at det varer lidt inden Samsung, er klar med Galaxy S25-serien. Men allerede nu ligner det, at Samsung tester den kommende flagskibstelefon, Galaxy S25 Ultra. 

Det ventes, at den kommer med Qualcomms Snapdragon 8 Gen 4 processor – præcis som også OnePlus 13 blandt andet ventes at få. 

LÆS MERE: Så hurtig bliver OnePlus 13

Processorchippen har 8 kerner, som er fordelt på to performance-kerner og 6-effektivitets-kerner. Og så er den bygget på en 3 nm-proces – præcis som Apples A18 og A18 Pro chip. Dette lover godt for strømeffektiviteten og ydelsen.

Nu vi snakker ydelse. …så er Galaxy S25 Ultra faktisk spottet i en benchmark-test i programmet Geekbench 6, hvor den scorer 3.069 i single-core og 9.080 i multi-core. Det skriver GSMArena.

Sammenlignet med forgængeren, Galaxy S24 Ultra, som har Snapdragon 8 Gen 3 processoren, så er det en klar forbedring. Galaxy S24 Ultra scorer nemlig henholdsvis 2.292 og 7.249.  

Samsung Galaxy S25 Ultra’s resultat er meget tæt på det, som iPhone 16 Pro Max scorer i Geekbench.

Og Samsung har stadig spækket deres modeller med Galaxy AI, hvilket kræver en del af telefonens ydelse. 

LÆS MERE: Samsung Galaxy S24 Ultra er spækket med AI-power

Vi forventer ikke, at Samsung lancerer Galaxy S25-serien før i 2025. Dog formegentlig i løbet af januar måned. De præsenterede Galaxy 24-serien den 17. januar 2024. 

MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med, hvornår der bliver nyt omkring Galaxy S25-serien. Men indtil da kan du se nærmere på dette års model, Galaxy S24 Ultra, i videoen herunder.

Kom tæt på Galaxy S24 Ultra

Mere til historien

Er du spændt på Samsungs kommende produkter, så husk også at se nærmere på Samsung Galaxy Ring, som er et ret innovativt produkt. Du kan læse vores anmeldelse her

Samsung Galaxy S24 FE – spændende opgradering

Samsung er klar med dette års ”Fan Edition”. Galaxy S24 FE er opgraderet på flere punkter. Se specifikationer, salgsstart og pris her. 

(mere…)
Samsung klar med to nye tablets i Galaxy Tab S10-serien

Samsung har offentliggjort to nye tablets i Galaxy Tab S10-serien. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung Galaxy Fit3 klar i Danmark

Ønsker du funktionerne fra et smartwatch, men synes det er for stort eller dyrt? Se nærmere på Galaxy Fit3 fra Samsung.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring: Lovende teknologi, … men

VIDEO: Er Samsung Galaxy Ring fremtidens sundhedstracker eller blot dyr gimmick? Se min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring er vild! Første danske test

TEST: Jeg har testet Samsung Galaxy Ring. Teknologien er imponerede! Få svaret på om den næsten 4.000 kroners dyre wearable er noget for dig!

(mere…)
Samsung Galaxy Ring dumper i test hos iFixit

Galaxy Ring var den helt store stjerne ved Samsung Unpacked-event i juli, men den er netop dumpet i en test hos iFixit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram