Apple bekræfter Apple Intelligence på flere sprog

AI-værktøjerne vil blive tilgængelige på flere sprog til næste år, lyder det fra Apple.

Apple Intelligence
Apple Intelligence (Foto: Apple)

Der er ingen tvivl om, at den helt store Apple-nyhed til iPhone i år var Apple Intelligence; deres bud på kunstig intelligens. 

Men vi må væbne os med tålmodighed før den del er klar til Europa. Dette skyldes en tvist med forordningen Digital Market Acts (DMA) under EU.

LÆS MERE: Apples største salgsargument falder til jorden

Apple er ude og sige, at de næste år er klar med AI-værktøjerne på flere forskellige sprog. Disse er tysk, italiensk, koreansk, portugisisk og vietnamesisk. Dette til trods for, at Apple tidligere har meldt engelsk, kinesisk, fransk, japansk og spansk ud. Det skriver The Verge

Apple Intelligence kommer i iOS 18.1, iPadOS 18.1 og macOS Sequoia 15.1 opdateringerne i oktober. Derfor er der altså heller ikke adgang til Apple Intelligence, hvis du køber de nye iPhones nu.

De lande som kan glæde sig til Apple Intelligence er Australien, Canada, New Zealand, Sydafrika og Storbritannien. Mens Singapore og Indien følger næste år. Øvrige sprogunderstøttelser vil blive annonceret.

Det betyder også, at selvom Apple Intelligence f.eks. bliver tilgængeligt på portugisisk eller fransk, så kan du ikke gøre brug af det i Portugal eller Frankrig. Du kan heller ikke få Apple Intelligence, hvis du tager til USA eller andre lande, som har det.

PRØVEKØRT: Første kig på Apple Intelligence

-”Apple Intelligence fungerer i øjeblikket ikke, hvis du er i EU, og hvis dit Apple ID-land/-region også er i EU,” det bemærker Apple i en supportartikel.

Men der er håb! Hvis du rejser uden for EU, så fungerer Apple Intelligence, når dit enhedssprog og Siri-sprog er indstillet til et understøttet sprog, lyder det fra Apple. 

Apple Intelligence kræver

Mere til historien

Apple Intelligence virker ikke i Kina og vil heller ikke virke, hvis du har en iPhone, som er købt udenfor Kina, hvis Apple ID-land/-region er sat til Kina.

iPhone 16 og iPhone 16 Plus: Skal du købe?

TEST: Er iPhone 16 og iPhone 16 Plus værd at købe? Vi har samlet for- og imod iPhone 16.

(mere…)
Googles nye AI kan lave din podcast – hør eksempel her!

Det her er "mindblowing". Snart er du kun et manuskript væk fra at have en podcast-episode klar.

(mere…)
AirPods 4: Sådan er de!

FØRSTE TESTS: AirPods 4 er et fremskridt, men er de værd at købe? Her er de første tests af AirPods 4.

(mere…)
Hvilke Apple AI-funktioner kommer og hvornår kan vi forvente dem

OVERSIGT: Her kan du se de kommende Apple Intelligence funktioner og læse hvornår de bliver tilgængelige.

(mere…)
Overskudsvarme i Apples datacenter bliver til fjernvarme

KORT NYT: Det er nu vedtaget, at overskudsvarmen i Apples datacenter i Viborg skal blive til fjernvarme.

(mere…)
Apple har udsendt opdatering til iOS 17.7

KORT NYT: Kan eller vil du ikke opdatere til iOS 18 eller iPadOS 18, så er der netop frigivet en ny opdatering til iOS 17.7 og iPadOS 17.7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram