Xbox skød Gamescom i gang med masser af nyheder

Xbox benyttede første aften på Gamescom, med at annoncere en række nyheder og trailere. Jeg har samlet et overblik.

XboxxGamescom
Xbox satte gang i Gamescom, med gode nyheder til gamerne (Foto: Xbox)

Gamescom er en kæmpe messe for videospil, der hvert år afholdes i Köln, Tyskland.

I skrivende stund er messen godt i gang, på et 230.000 kvadratmeter stort område, med hele 1.400 udstillere fra 64 lande..

En af de udstillere er Xbox. Og de havde både trailere og gode nyheder med til spilfans over hele verden. Det er nemlig ikke kun Xbox spillere, der får glæde af de nye spiltitler. Flere af dem udkommer også til PC og på Steam.

Har du et Game Pass abonnement, kan mange af titlerne spilles her på udgivelsesdagen.

Sving pisken, med Indiana Jones

IndianaJones
Indiana Jones and the Great Circle har været undervejs længe. Nu er der endelig en udgivelsesdato (Foto: Xbox)

En af de længe ventede titler er Indiana Jones and the Great Circle. Spillet hvor du kan iføre dig den legendariske arkæologs seje hat, og svinge pisken i hans nyeste eventyr.

Xbox fremviste en ny trailer til spillet, hvor man får et nærmere kig på hvordan spillet er lavet og flere nye scener fra spillet. Og det ser ret godt ud.

Vi har længe vidst at spillet var på vej, men ved nu også at det bliver udgivet den 9. december. Det bliver tilgængeligt på Xbox Series X|S, Windows PC og Steam eller via Game Pass, på udgivelsesdagen.

Kan du slet ikke vente, kan du investere i en Digital Premium Edition og få adgang til spillet tre dage tidligere.

Første Call of Duty der ryger direkte på Game Pass

CoD_6
CoD: Black Ops 6 vil være på Game Pass, på udgivelsesdagen (Foto: Xbox)

En ny video fra Call of Duty: Black Ops 6 har givet os et spændende kig på en komplet level fra kampagnen. Videoen viser klassisk CoD-action, der starter med snigen og udvikler sig til et inferno af eksplosioner og vilde våben. En hæsblæsende motorcykel-flugt, der minder om en actionfilm, sætter prikken over i’et. Det ser utroligt lovende ud!

Black Ops 6 er det første Call of Duty-spil, der udkommer efter Microsofts opkøb af Activision Blizzard. Det betyder også, at det bliver det første spil i serien, der lander direkte på Game Pass på udgivelsesdagen.

Hvis du allerede er Game Pass-abonnent, kan du glæde dig til den 25. oktober, hvor spillet udkommer. Black Ops 6 kan spilles på stort set alle nuværende platforme, inklusive Xbox One og PlayStation 4. Du kan også hente spillet via Steam eller Battle.net.

Towerborne inviterer til tidlig adgang

Towerborn
Til de utålmodige er der mulighed for early acces til Towerborn, fra den 10. september (Foto: Xbox)

Towerborne er et spændende nyt spil, der blander action, eventyr og multiplayer i et sidescrollende univers. Som helten er din mission at beskytte din by – menneskehedens sidste håb – mod monstre og ondskab. Undervejs vil du udvikle nye evner og alliere dig med magiske væsner. Og det bedste er, at du kan dele eventyret med op til tre venner!

De utålmodige kan få tidlig adgang via Steam fra den 10. september, og lidt senere på Xbox Game Preview. Den officielle udgivelse er planlagt til starten af 2025 på Xbox Series X|S og Windows PC.

Diablo IV får sin første udvidelse, Vessel of Hatred, der introducerer lejesoldater. Disse kampfæller vil følge dig i kamp, blive stærkere over tid og tilpasse sig din spillestil. Udvidelsen tilføjer også nye PvE-oplevelser, opgaver og eventyr.

Jeg føler mig gammel

WoW
World of Warcraft fejrer 20 års fødselsdag, med udgivelsen af The War Within (Foto: Xbox)

2024 er et år fyldt med milepæle for Warcraft, og jeg kan næsten ikke tro det! Selve universet fylder 30, Hearthstone 10, og Warcraft Rumble nærmer sig sin første fødselsdag. Og så er der selvfølgelig World of Warcraft, der i november kan fejre sin 20 års fødselsdag. Som en der har været med fra starten, begynder jeg for alvor at føle mig gammel.

Men for Blizzard er alder blot et tal, og de vælger i stedet at udgive World of Warcraft: The War Within, den første del af Worldsoul-sagaen. Det lyder som en utroligt ambitiøs historie i WoW-universet. Med fire nye områder at gå på eventyr i og diverse andre opdateringer, er der nok at tage sig til, mens Blizzard gør sig klar til 20 år mere med World of Warcraft. Jeg kan næsten ikke vente med at dykke ned i det!

World of Warcraft: The War Within lanceres på Battle.net til PC den 26. august. Jeg har allerede markeret datoen i kalenderen!

Game-Line-Up
Xbox har nogen spændende titler på vej i 2024 og 2025 (Foto: Xbox)

Det var lidt af nyhederne fra Xbox på Gamescom 2024. På billedet ovenover er der en længere liste over deres spil line up for i år og næste år.

Mere til historien

Vil du hellere bare sidde og game lidt på din telefon, er Fortnite nu tilbage på både Android og iOS. Du kan læse her, hvordan du installerer det.

PlayStation 5 Pro på vej – til en HØJ pris

Nu er den her næsten. PlayStation 5 Pro med bedre performance og en pris, der nok skærer nogle fra. Her er nyhederne i PS5 Pro.

(mere…)
PlayStation 5 Pro nærmer sig lancering

KORT NYT: Hvis rygterne taler sandt, kan vi snart forvente en PlayStation 5 Pro fra Sony. 

(mere…)
Sådan installerer du Fortnite på iPhone og Android

GUIDE: Android-telefoner som Samsung samt iPhone kan endelig spille Fortnite på mobilen. Læs her hvordan du gør.

(mere…)
Nintendo sælger færre Switch

Med en kommende Switch 2 i udsigt er kunderne mere tilbageholdende overfor den nuværende Switch. Det mærkes på salgstallene.

(mere…)
Her er datoen for FC 25

Vi nærmer os den tid på året, hvor et nyt EA-fodboldspil udkommer. Denne gang er ingen undtagelse.

(mere…)
Hvad gør du, hvis strømmen går, når du gamer eller arbejder?

Her er en ny nødstrømsløsning til gamere og dig på kontor-computeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram