Pixel 9 har set dagens lys

Pixel 9 er telefonen for dem, som ikke har brug for en promodel, men gerne vil have det nyeste Tensor-chipset, et nyt design og nye AI-funktioner.

Pixel 9
Pixel 9 har mange af goderne fra Pro modellerne, men til en lavere pris (Foto: Google)

Pixel 9 er telefonen for de prisbevidste. Her kan du spare 1.600 kroner i forhold til den billigste Pixel 9 Pro-model og stadig få det friske design med de skarpere kanter og det nye kameramodul, som vi finder på Pro-modellerne. Et design, der ikke bare ser godt ud, men som ifølge Google også gør telefonen dobbelt så holdbar.

Pixel 9 fås i farverne Obsidian, Porcelain, Wintergreen og Peony.

Skærmen er en 6,3 tommer stor OLED med 120 Hz opdateringshastighed, godt beskyttet under Gorilla Glass Victus 2.

Denne gang med en lysstyrke på op til 2700 nits. Det er 700 nits mere end Pixel 8. Hvis det holder stik, bliver det ikke noget problem at se skærmen, selv i stærkt solskin.

På kamerafronten går du heller ikke glip af meget. Frontkameraet er det samme 42-megapixel-kamera, som vi så på Pixel 9 Pro. Ligesom vidvinkel- og ultravidvinkel-kameraerne også kommer direkte fra Pro-modellerne. Det er især en stor opgradering for ultravidvinkel-kameraet, der går fra 8 megapixels til 48 megapixels, hvis vi sammenligner med Pixel 8.

Tensor G4 sørger for masser af AI

Pixel 9 bliver drevet af det nye chipset, Tensor G4, koblet med 12 GB RAM, der sørger for, at alle hverdagsopgaver, som åbning af apps, browsing med mere, fungerer smertefrit.

Derudover er Tensor G4 også optimeret til at køre Googles nyeste AI-funktioner. Det vil sige, at den blandt andet er blevet bedre til at forstå billeder, tekst og lyd.

En anden ny AI-funktion er Pixel Screenshots, der gør screenshots søgbare. Det kan for eksempel være, du har søgt efter en fødselsdagsgave til din mor, der elsker katte. Undervejs har du taget screenshots af ting, hun måske kunne lide.

Pixel Screenshots analyserer disse, så du senere kan søge dem frem, med links til, hvor du fandt alting.

Pixel-telefonerne får igen i år 7 års OS- og sikkerhedsopdateringer.

LÆS MERE: Priserne på alle 2024-Pixel telefonerne

AI hjælper med billedredigeringen

Pixel 9
Pixel 9 har de samme kameraer som Pixel 9 Pro, med undtagelse af telefoto linsen (Foto: Google)

Magisk viskelæder er selvfølgelig stadig at finde på Pixel 9. Men i år skal vi ikke bare nøjes med at fjerne uønskede objekter og personer fra vores billeder. Nu kan man også tilføje en person til et billede. På den måde kan fotografen også selv komme med på billedet.

Med Magisk redigering kan du nu automatisk redigere et billedes indstillinger, så du får den bedste beskæring. Og Reimagine lader dig skrive, hvad du vil se, og kan på den måde, for eksempel, tilføje blomster på en mark.

Det koster Pixel 9 i Danmark

Fra den 22. august 2024 bliver Pixel 9 tilgængelig i Danmark, oplyser Google.

  • 6.999 kroner (128 GB)
  • 7.799 kroner (256 GB)

Se testen af Pixel 9

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Google brugte også lejligheden ved præsentationen til at vise deres nye Pixel Buds Pro 2 frem. De skulle i denne omgang være mere behagelige og med ørestøtter, så de ikke falder ud. Sidst nævnte, er et problem jeg kender alt for godt med mine nuværende Pixel Buds Pro.

Pixel Watch 3 er nu i den rigtige størrelse | Test

TEST: Google har lyttet til brugernes kritik af størrelsen på Pixel Watch 2. Lad os se om resten også er perfekt. Her er min Pixel Watch 3 test.

(mere…)
Pixel 9, Gemini Live og ‘jagt’ på en Google-chef

PODCAST: Her er min mening om Pixel 9. Du får også en demo af Gemini Live. Og så går jeg på "jagt" efter en Google-chef.

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
Google Pixel 9 Pro Fold folder sig ikke nok ud | Test

TEST: Pixel 9 Pro Fold og Samsung Galaxy Z Fold6 minder rigtigt meget om hinanden. Begge lider af umoden teknologi.

(mere…)
Pixel 9: Se denne video før du køber

VIDEO: I denne video går jeg tæt på Google Pixel 9 og sammenligner den med Pixel 9 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram