Nintendo sælger færre Switch

Med en kommende Switch 2 i udsigt er kunderne mere tilbageholdende overfor den nuværende Switch. Det mærkes på salgstallene.

Nintendo Switch
Den første Nintendo Switch blev udgivet i 2017, siden da er en OLED-version også kommet til (Foto: Alvaro Reyes)

Vi har længe hørt om en kommende Switch 2, og det ser ikke ud til, at den ligger langt ude i fremtiden.

Tanken og planerne om en kommende Switch 2 rammer dog Nintendo lige nu, da de oplever et stort fald i salget af deres Nintendo Switch. Det skriver Engadget.

I deres nylige regnskab var der en profit på 80,9 milliarder japanske Yen. Det er højere end hvad de selv havde spået, men stadig et fald på over 50 procent sammenlignet med sidste år i samme periode.

Derudover solgte de kun 2,1 millioner enheder i dette kvartal, hvilket er et fald på 46,3 procent sammenlignet med året før.

Det er ikke kun konsollen som lider i denne tid. Det samme gør sig gældende med deres software, hvor spil hører ind under. Her var der et fald på 41,3 procent.

Udover rygtet om en ny konsol, så skal der også lægges vægt på manglende nye titler i år. Her har tidligere spil som The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom blandt andet været med til at booste salget.

LÆS MERE: Nintendo melder ud om Nintendo Switch 2

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Rygterne om en Switch 2 har svinget lidt. Tidligere lød de på senere i 2024, men lige nu er det forventet at den bliver lanceret tidligt i 2025.

PlayStation 5 Pro på vej – til en HØJ pris

Nu er den her næsten. PlayStation 5 Pro med bedre performance og en pris, der nok skærer nogle fra. Her er nyhederne i PS5 Pro.

(mere…)
PlayStation 5 Pro nærmer sig lancering

KORT NYT: Hvis rygterne taler sandt, kan vi snart forvente en PlayStation 5 Pro fra Sony. 

(mere…)
Xbox skød Gamescom i gang med masser af nyheder

Xbox benyttede første aften på Gamescom, med at annoncere en række nyheder og trailere. Jeg har samlet et overblik.

(mere…)
Tablet-markedet i stigning igen

Salget af tablets stiger igen efter længere tid med et faldende salg.

(mere…)
Her er datoen for FC 25

Vi nærmer os den tid på året, hvor et nyt EA-fodboldspil udkommer. Denne gang er ingen undtagelse.

(mere…)
Hvad gør du, hvis strømmen går, når du gamer eller arbejder?

Her er en ny nødstrømsløsning til gamere og dig på kontor-computeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram