Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

Apple Intelligence
Apple Intelligence er Apples marketingord for deres AI-funktioner, som kommer i iOS 18 (Foto: Apple)

Når Apple i efteråret frigiver iOS 18 softwaren, så er den helt store salgsgimmick AI-funktionerne, som har fået det smarte marketing-navn “Apple Intelligence”.

LÆS MERE: Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Men måske funktionerne også vil kræve abonnement eller måske være tilgængelige med de brugere, som har iCloud+ abonnement.

Der florerer i hvert fald rygter om, at det vil kræve en form for betaling, at få adgang til de nye funktioner – foruden det kræver iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max eller en af de nye iPhone 16-modeller. Det skriver GSMArena.

Det skulle dog angiveligt ikke være fra starten, at det kræver abonnement. Her ventes det, at funktionerne er gratis.

Dermed vil det formegentlig være i stil med det, som det også ventes at ske med Galaxy AI, hvor det formegentlig er gratis frem til udgangen af 2025.

AI BETYDER IKKE APPLE INTELLIGENCE: AI er forkortelsen for ‘Artificial Intelligence’, på dansk ‘kunstig intelligens’. På redaktionen tror vi, at mange over tid vil forbinde ‘Apple Intelligence’ med bogstaverne ‘A’ og ‘I’. Det kan overalt, særligt på ikke-tech medier, skabe meget stor forvirring. Hvis der ikke kommer styr på begreberne, risikerer vi, at Apple inden for et par år har fået den brede befolkning til at tro, at AI betyder ‘Apple Intelligence’, hvilket AI ikke gør.

LÆS MERE: Samsung antyder betaling for Galaxy AI-funktioner

Forventningen til salgstallene er store fra Apple, der har højere forventninger end til sidste års modeller.

For os danskere, og europæere generelt, så kan det være, at der går længe inden vi kan nyde godt af Apples AI-funktioner. For Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU – i første omgang.

Du kan læse mere om den sag her.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Samsung var først med deres Galaxy AI, som kom i januar i forbindelse med lanceringen af deres Galaxy S24-serie. Senere fulgte også nogle af AI-funktionerne til ældre Samsung-modeller.

Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Apple har sløret militære områder i Danmark

Slørede militære områder i Apple Maps vækker undren.

(mere…)
Fortnite kommer snart tilbage til iPhone og iPad

Siden 2020 har Epic Games været bandlyst fra App Store, men nu er de snart tilbage.

(mere…)
Apple udvider tilgængelighed af reparationsværktøj

KORT NYT: Apple giver nu brugere i Europa, mulighed for selv at diagnosticere deres iPhone og Mac.

(mere…)
Apple klar med softwareopdatering til AirPods

En softwareopdatering med fejlrettelser og andre forbedringer er klar til AirPod. En Bluetooth-sårbarhed løses også.

(mere…)
iPadOS 18 beta 2 giver mulighed for alternative app stores

Apple har i dag annonceret at de indfører muligheden for yderligere app butikker, samt flere apprelaterede ændringer, på iPad i EU.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram