Stor forbedring af den billige Razr-model

Motorola Razr 50 ligner et rimelig kompromis, hvis toppen skal skæres af prisen på en klaptelefon med foldbar skærm.

Motorola Razr 50, 2024
På Razr 50 og Razr 50 Ultra kan den du tager et billede af se sig selv på den ydre skærm. Funktionen kan deaktiveres (Foto: Motorola)

Motorola har præsenteret en række nye telefoner, herunder Razr 50 Ultra – årets topmodel i klaptelefonkategorien.

Der kom dog også en billigere variant kaldet Motorola Razr 50. Altså uden ”Ultra” i navnet.

LÆS MERE: Motorola Razr 50 Ultra er værd at tjekke ud

På papiret minder Razr 50 om en sammensmeltning af modellerne fra sidste år; topmodellen Razr 40 Ultra og den billigere variant, Razr 40.

Jeg bemærker især, at frontskærmen er ændret fra en brevsprække på 1,5 tommer til nu hele 3,6 tommer – svarende til frontskærmens størrelse på Motorola Razr 40 Ultra.

Det er også værd at bemærke, at Qualcomm-chipsettet er udskiftet med Mediatek Dimensity 7300. Mediatek leverer udmærkede chipsets, og jeg gætter på, at de er billigere i indkøb end Qualcomms, hvilket kan være med til at holde prisen lidt nede.

Hovedskærmen er fortsat på 6,9 tommer med Full HD+ opløsning, men i forhold til Razr 40, så er det vigtigt at bemærke, at lysstyrken fra skærmen er løftet fra 1400 (peak) til 3000 (peak) nit. Den forøgede lysstyrke vil du blive glad for, når solen skinner.

Motorola Razr 50 kommer i Danmark med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads – også ret fornuftigt for de fleste.

Hvis du vil have en dedikeret telefotolinse med 2x optisk zoom, så skal du kigge på Razr 50 Ultra, da Razr 50 kun har en hovedsensor (50 megapixels) samt en ultra vidvinkelsensor (13 megapixels).

På funktionssiden i klapdelen så deler Razr 50 og Razr 50 Ultra de samme egenskaber, som f.eks. at telefonen kan stå selv og være åben, mens du f.eks. ser YouTube.

Motorola Razr 50 koster i Danmark 6.790 kroner uden abonnement, mens du skal betale 8.999 kroner for at få fingre i topmodellen Razr 50 Ultra, som du kan læse mere om her.

BEMÆRK: Du kan i en begrænset periode købe Motorola Razr 50 og få tabletten Lenovo Tab M9 64 GB gratis med. Den har en værdi af 1.299 kroner. Tjek tilbuddet ud her Annoncelink

Læs også om den nye lavpristelefon Motorola Moto G85, der koster 2.799 kroner.

Mere til historien

Motorola lover tre års systemopladeringer og fire års sikkerhedsopdateringer på begge modeller.

Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram