iPhone 16 Pro kan sætte rekord for tyndeste kant

Det tyder på, at Apple snart kan få rekorden for den tyndeste kant på en smartphone.

Apple logo
Det bliver spændende at se den kommende iPhone 16 Pro. Rygterne svirrer om, at den får den tyndeste ramme nogensinde på en smartphone. (Foto: MereMobil.dk)

Apples kommende iPhone 16 Pro-modeller kommer med tynde kanter og får måske de tyndeste kanter nogensinde. I hvert fald hvis vi skal tro “Ice Universe”, som oftest har ret godt kendskab til Apples planer.

LÆS MERE: Nye farver til iPhone 16 Pro

Det rygtes, at skærmstørrelserne øges lidt i år, så iPhone 16 Pro vil få en 6,3 tommer skærm mod 6,1 tommer tidligere. Mens iPhone 16 Pro Max får en skærm på 6,9 tommer mod tidligere 6,7 tommer. Dermed kan det altså også blive den største iPhone nogensinde.

Der florerer rygter om, at de meget små kanter skyldes brug af Border Reduction Sctructure-teknologien. Dette er dog ikke bekræftet endnu.

Har du undersøgt, om dit mobilabonnement er for dyrt? Tjek de aktuelle tilbud hos OiSTER her. Der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt Annoncelink

Sidste år fik Apple også ”skåret” noget af størrelsen på rammerne. Dette var ved at gøre brug af ”LIPO” (lav-indsprøjtningstryk-overstøbning). Kantstørrelsen på iPhone 15 Pro-modellerne var på 1,5 millimeter, mens den var 2,2 millimeter på iPhone 14 Pro-modellerne.

LÆS MERE: Hele iPhone 16-serien får måske Action Knap

Det bliver spædende at se om dette holder stik.

Vi forventer egentlig ikke, at vi bliver klogere på iPhone-modellerne før til efteråret, hvor Apple afslører dem for offentligheden.

Men inden længe ventes det, at vi til WWDC får et smugkig på den kommende iOS 18 opdatering.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple har tidligere arbejdet på en elbil, men disse planer blev droppet eller i hvert fald det projekt. For der går lidt rygter om, at idéen om en elbil måske ikke er droppet helt?

Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram