BYD Atto 3 har anhængertræk og gratis strøm

BYD imødekommer et ønske fra bilkøbere og er nu klar med aftageligt anhængertræk på Atto 3 samt gratis strøm.

BYD Atto 3 er nu klar med aftageligt anhængertræk (Foto: BYD)
BYD Atto 3 er nu klar med aftageligt anhængertræk (Foto: BYD)

Der har været efterspørgsel på BYD Atto 3 med aftageligt anhængertræk siden BYD lancerede Atto 3 i Danmark. Det er nu muligt og bilerne kan bestilles fra denne uge af.

De Atto 3’ere, som er klargjort til aftageligt anhængertræk, kan trække op til 750 kg. Det koster 13.995 kroner ekstra at tilkøbe. Det oplyser BYD på hjemmesiden.

LÆS MERE: Ny variant af BYD Tang – alt det vigtige er forbedret

Selvom der er en ekstra udgift så kan man i stedet glæde sig over, at bilen kommer i en ny grøn farve.

Det fejres ved, at BYD tilbyder et års gratis strøm, hvis man køber inden 12. august 2024 og så længe lager haves. Du kan læse mere om vilkårene for det her.

Kort om BYD Atto 3

BYD Atto 3 er nu klar med aftageligt anhængertræk (Foto: BYD)
BYD Atto 3 er nu klar med aftageligt anhængertræk (Foto: BYD)

Der er tale om en lille prisvenlig bil, som har et bagagerum med en kapacitet på 440 liter. Det kan dog blive 1440 liter, hvis bagsæderne lægges ned.

Den har en rækkevidde på 420 kilometer (WLTP) og ladetiden er opgjort til 30 minutter ved 30-80 procent (150 kW). Batteriet er på 60,48 kWh og den har 204 hk. Dette gælder uanset om du vælger varianten ”comfort” eller ”design”. Prisforskellen er, at ”comfort” starter på 285.095 kroner, mens ”design” starter på 300.095 kroner.

Begge modeller har en årlig ejerafgift på 780 kroner.

Generelt har Atto 3 fået rigtig meget ros og endte med 5 stjerner i Euro NCAP.

Ny faceliftet model på vej…men

Der skulle desuden være en ny faceliftet model på vej af Atto 3, men den skulle ikke komme med længere rækkevidde eller hurtigere opladning, som er nogle af de vigtige ting for mange.

De største nyheder skulle være nye farver, samt nye fælge. Mens den allerstørste nyhed nok er, at der ikke længere står Build Your Dreams på bagklappen, men blot “BYD”.

Hvordan prisen bliver er også uvis, da det ventes at komme en stigning grundet importtolden, som snart vil ramme kinesisk producerede elbiler.

LÆS MERE: Nu kommer straftolden på elbiler


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

BYD er officiel sponsor af UEFA EURO 2024, så hvis du har set nogle af kampene derfra, har du helt sikkert set BYD’s reklame på bannerne rundt om banen. Det er desuden første gang i UEFA’s historie, at de samarbejder med en New Energy Vehicles (NEV) producent og BYD er verdens førende, så ikke en lille spiller de har valgt.

Nu kan du oplade billigere på bilturen gennem Tyskland

Denne sommer falder prisen på opladning af elbilen på turen gennem Tyskland. Her er, hvad du skal vide.

(mere…)
Kina og EU i dialog om importtold på elbiler

EU-Kommissionen har varslet straftold på elbiler, der er produceret i Kina. Nu er Kina og EU i dialog. Ændrer det sig?

(mere…)
Salget af Tesla Model Y er halveret

Tesla har haft siddet på førstepladsen både i Danmark, Europa og det meste af verden. Men nu er salget i Europa halveret.

(mere…)
Kinesiske elbiler slår de europæiske rivaler på garantien – men …

En FDM-undersøgelse viser, at kinesiske elbilproducenter giver meget mere omfattende garanti end europæiske.

(mere…)
Kia klar med skarp pris: Nedsættes 100.000 kroner

Konkurrencen på elbilsmarkedet er større end nogensinde. Kia nedsætter lige nu udvalgte lagermodeller med over 100.000 kroner.

(mere…)
Markedet svømmer i brugte elbiler

Er du på udkig efter en brugt elbil, så er mulighederne mange og det gør mange danskere brug af. Brugtsalget har nået ny milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram