Snart får Apple ID nyt navn

Apple ID udgår som udtryk i efteråret, når de næste store softwareopdateringer rammer slutbrugerne.

iOS 18 kontrolcenter iPhone
Kontrolcenter vil med iOS 18 se anderledes ud, men der kommer også en ændring til navngivningen af “Apple ID” (Grafik: MereMobil.dk / Apple)

Efter de nye betaer fra udviklereventen tidligere på ugen, har det været muligt for udviklere at se nærmere på de mange nyheder i f.eks. iOS-systemet.

Allerede nu er det blevet bemærket, at navngivningen af “Apple ID” er ændret til “Apple Account”, på dansk “Apple-konto”. Det betyder altså et skifte af Apple ID, som de ellers har brugt i rigtigt mange år.

Det er ikke alle steder, at det nye navn kan ses, og på Apples egen hjemmeside, er det stadig angivet som Apple ID. Dette ser vi nok indtil betaversionerne går ind i officiel udgivelse senere på året.

Hos Microsoft anvendes også udtrykket “Microsoft Account” / “Microsoft-konto”. Google har den samme navnestrategi: “Google Account” / “Google-konto”.

OBS: Har du undersøgt, om du har den bedste pris på mobilabonementet? Tjek de aktuelle tilbud hos OiSTER her. Der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt Annoncelink

Flere spændende nyheder på vej

Den kommende iOS 18-opdatering til iPhone, kommer til at basere sig mere på kunstig intelligens, som Apple kalder for “Apple Intelligence”.

Her kan vi forvente en Siri, som faktisk er klog, og som vil blive mere brugbar i hverdagsbrug, end hidtil. Samtidig er et samarbejde med OpenAI også i gang, der kan implementere ChatGPT i iOS 18.

Designmæssigt er der også kommet lidt nyheder, og apps kan nu placeres hvor man har lyst, men det kan du læse mere om i vores første indtryk af iOS 18 via linket herunder.

PRØVEKØRT: Sådan er iOS 18-opdateringen til din iPhone

Apple-konto med iOS 18 (Foto: MereMobil.dk)
Apple-konto med iOS 18 (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Fik du ikke set Apples Keynote, så har vi samlet de største nyheder til dig HER.

Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram